Movenpick Resort El Quseir

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu El Quseir  87km od aerodroma Marsa Alam i 132km od aerodroma u Hurgadi.

Besplatan shuttle servis utorkom do grada El Quseira za goste hotela.

Opšti podaci
Movenpick Resort El Quseir izgrađen u tradicionalnom Nubijskm stilu predstavlja jedinstvenu oazu egipatskog šarma, sa svojih 250 smeštajnih jedinica grupisanih u bungalovima obloženih kamenom sa visokim kupolastim plafonima, stvarajući autentičnu seosku atmosferu učiniće da se povežete sa tišinom u mirnom raju okruženi crvenim morem.  Gostima resorta su na raspolaganju nekoliko restorana i barova gde možete uživati u pravom kulinarskom užitku.
Za one avanturističkog duha tu su razne aktivnosti, sportovi na vodi, snorkling i vožnja quadovima pustinjom.

Za najmlađe: Kids Little Birds Club ( za decu uzrasta od 4 do 12 godina).

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulazom u vodu, jedan deo je sa koralima,  Ležaljke, suncobrani i peškiri za goste hotela bez doplate.

Smeštaj
Hotel ima 250 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, LCD SAT TV, fen za kosu,set za kafu i čaj, mini bar, Wi-Fi, balkon/terasu.

Superior sobe površine 30m² , mogu da imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, pogled bašta, direktni ili delimičan pogled more. Mogu da se smeste maksimalno 3 odrasle osobe.

Premium sobe površine 26m² , mogu da imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, pogled bašta, direktni ili delimičan pogled more. Mogu da se smeste maksimalno 3 odrasle osobe. Gostima su na raspolaganju bade mantil, papuče i meni jastuka.

Family sobe površine 40m² , sadrže 2 prostorije u jednoj francuski ležaj u drugoj dva odvojena kreveta, pogled bašta. Mogu da se smeste maksimalno 4 odrasle osobe. Gostima je na raspolaganju meni jastuka.

Plaća se: room service, telefon, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – Orangerie dva a’ la carte restorana – Seagull’s i Al Fresco. Gostima su na raspolaganju i barovi – Sirena, Top of the Rock, Pool i Felukka bar.

Plaća se:  a’ la carte restorani ( besplatno 1 u toku boravka),flaširana pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Sport i zabava
Bazeni su dostupni na svakom delu odmarališta, jedan se greje zimi, postoji i bazen samo za odrasle kao i dečiji. Rekreacijski centar nudi razne sportske i wellnes aktivnosti: masaže, jacuzzi, kozmetički salon, džip safari, izleti kvadom, brdski biciklizam, jahanje i još mnogo drugih aktivnosti koje će upotpuniti vaš odmor.

Spa & wellness
The Movenpick Resort Health Club sadrži sve za vitalizaciju i ordžavanje vašeg blagostanja u kojem će vam pomoći iskusni treneri i terapeuti.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas