Adalya Elite Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Antaliji, Kundu. Udaljen je oko 10km od aerodroma i oko 15km od starog  grada u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2016. godine i  ima 606 soba (532 standardnih, 6 za osobe sa posebnim potrebama i 68 porodičnih soba).

Tu su još glavni restoran “Art”, 5 à la carte restorana (Bosphorus – turski, Basilico – italijanski, Especias – meksički, CAI – blisko-istočni i Halikarnas –  morski specijaliteti), barovi (Lobby East, Lobby West, Mahall, Heaven Pool, River Side Beach, Pier), poslastičarnica, Angel noćni klub.

Od sadržaja za decu hotel poseduje mini club, mini disco, zabavni park, dečiji bazen sa toboganima i deo za decu na zatvorenom bazenu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugačkoj 100m sa plavom zastavicom za čistoću. Suncobrani, ležaljke i peškiri se mogu koristiti bez doplate.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju balkon, klima uređaj, sef, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar (dnevno se dopunjuje sokovima, vodom i pivom), kupatilo sa tušem, fen, sef, set za kafu i čaj.

Plaća se: room service i telefon.

Standard sobe su veličine oko 32-38 m².
Family sobe su veličine oko 50-60 m².

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna večera, užine, peciva i sladoled u određeno doba dana, kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran (jednom u toku boravka, obavezna rezervacija dan ranije).

Plaća se: à la carte restorani (svaki sledeći put osim prvog, obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Ostali sadržaji
Lekar, rentiranje automobila i bicikala, frizer, salon lepote, šoping centar (juvelirnica, mini-market, butici, suveniri, proizvodi od kože), foto radnja, servis za pranje veša, sale za sastanke.

Sport i zabava
Hotel ima otvoreni bazen, bazen sa talasima, poluolimpijski bazen, relax bazen, zatvoreni bazen, Aqua park sa 5 tobogana za odrasle, 3 tobogana za tinejdžere i 3 dečija tobogana, zabavni park, fitness centar, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, boćanje, step, aerobic, gimnastika u vodi, animacije, mini biblioteku, Wi-Fi internet u hotelu.

Plaća se: nargila, bilijar, internet cafe i video igrice, stoni fudbal, kuglanje, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna i parno kupatilo.

Plaća se: masaža, tretmani, piling, slana soba.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas