Ammoa Luxury Hotel & Spa

, Sitonija

Opis destinacije

Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Luksuzni novi kompleks Ammoa Luxury Hotel & Spa se nalazi na Halkidikiju, na poluostrvu Sitonija. Smešten na samoj peščanoj plaži, hotel sa 5 zvezdica pruža idealno iskustvo putovanja: plitke i kristalne vode, luksuzan smeštaj i jedan od najvećih spa & fitnes centara na Halkidikiju. Najbliži aerodrom je aerodrom u Solunu koji je udaljen 100 km. Osim luksuznih soba, hotel nudi jedinstveno kulinarsko iskustvo: 3 restorana i bara, u kojima su kuvari inspirisani lokalnim proizvodima. Ljubitelji sporta sigurno će ovde pronaći aktivnosti po svom ukusu: 3 teniska terena, gimnastičke prostore, teren za mali fudbal, različite vodene sportove itd.

Plaža:
Hotel je smešten na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatne, kao i korišćenje 2 spoljna bazena od kojih je jedan za decu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, 3 restorana, 2 bara, Wi-Fi u lobiju i ostalim javnim delovima hotela je besplatan, 2 spoljašnja bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, spoljašnji bazen za decu, SPA centar, teretana, usluga transfera (uz doplatu), nepušačke sobe, besplatan parking, medical centar (doktor), menjačnica, bankomat, lift, 24-časovna recepcija i konsijerž, poslovni centar, iznajmljivanje automobila, motocikala i bicikala (uz doplatu), usluge planiranja venčanja (uz doplatu), prodavnice, kozmetički salon i frizerski salon (uz doplatu), usluge čuvanja dece na zahtev (uz doplatu), usluga animacije i igraonica za decu (uz doplatu),fudbalski teren, teniski teren.

Sobe:
AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort nudi jedinstvene usluge gostoprimstva kroz smeštaj u jednoj od svojih 179 soba za goste i bungalova, neki od njih sa privatnim bazenom.
Sobe u hotelu imaju klima-uređaj, radni sto, flat-screen TV, sopstveno mermerno kupatilo, posteljinu,bade mantil, papuče, peškire. Veliki broj soba ima balkon sa pogledom na more. Sve sobe imaju sef i besplatan Wi-Fi internet.

Deluxe soba bočni pogled na more: Po uzoru na moderne stanove današnjice koje gledamo samo na filmovima, deluxe sobe su ogledalo savremenosti, luksuza i komfora.33 m2 je veličina sobe, koja uz bračni krevet poseduje i sofu na razvlačenje, gde je maksimalan broj gostiju tri osobe. Kreveti na zahtev mogu biti i odvojeni (twin ležaj).

Deluxe soba direktan pogled na more: Direktan pogled na more daje potpuno novu dimenziju boravka, jer budjenje pored istog, vrlo dobro znamo koliko je posebno. Soba je veličine 33 m2, poseduje bračni krevet, kao i sofu na razvlačenje. Bebi krevetac dostupan je besplatnu uz predhodnu najavu.

Prestige bungalow sea view: Jednom rečju, savršenstvo! Mali raj stvoren samo za Vas, sa detaljima koji kupuju i najzahtevnije goste. Prestige bunagalow sa pogledom na beskrajno plavetnilo ima 44 m2, svoju privatnu terasu i privatan bazen koji će bajkovito upotpuniti Vaš boravak. Soba poseduje bračni krevet, kao i sofu na razvlačenje. Ukupan broj gostiju je četiri osobe.

Panorama Suite Sea View:Panorama Suite leži na obali mora i opremljen je elegantnim nameštajem i elegantnim detaljima enterijera. Sa dva baršunasta bračna kreveta i udobno dizajniranom sofom na razvlačenje, najpogodniji je izbor za do četiri odrasle osobe i troje dece koji traže nezaboravan boravak sa panoramskim pogledom.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.ammoaresort.com

Napomena: Hotel Ammoa Luxury je nov hotelski kompleks čije otvaranje sa nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji poluostrva Sitonija. Smešten na jednoj od najlepših plaža Agios Ioanis, ovaj hotelski kompleks će zasigurno zagolicati maštu i čula najprefinjenijih gostiju koji će ga posetiti od 01.maja 2022 godine.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas