Antalya Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
 
Lokacija
Nalazi se u centru Antalije na vrhu litica odakle se pruža prelep pogled, udaljen je od aerodroma oko 12km.

Opšti podaci
Površina hotela je 5.000m², ukupno ima 156 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana, gosti mogu koristiti i 4 bara (Pool bar, Lobby bar,  Vitamin Spa bar i Snack bar)

Plaža
Hotel ima svoju ponton plažu do koje se dolazi stepeništem niz klif.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, mini bar, TV i sef.

Standardne sobe imaju površinu od 26m²  i pogled na more.

Eco sobe imaju površinu od 18m².

Plaća se: room service, mini bar, telefon  i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupanison i pun pansion, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera).

U toku boravka služi se kafa i čaj.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, lekar.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji otvoreni i zatvoreni bazen.

Plaća se: bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas