Apartman Athina Beach

Agia Apostoli, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće Grčko ostrvo, koje svoju raznovrsnu ponudu nudi onima koji odluče da svoje letovanje provedu na ovom uzbudljivom mestu. Specifično po svom geografskom položaju i jedinstvenoj topografiji, Krit ima četiri regije - Hanju, Retimno, Heraklion i Lasiti. Svaka od ovih regija nudi mnoštvo različitih sadržaja za jedan ispunjen odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Najbliže mesto gradu Hanja, Agija Apostoli vrhunska je lokacija za odmor. Apartmani Athina beach nalaze se u mestu Agija Apostoli i gostima pružaju najbolje od ostrva i regije Hanja.
Do plaže se stiže malom, neprometnim ulicom. Peščana plaža, sa odličnim barom i prirodnom hladovinom udaljena je oko 350 m. Ova plaža je samo jedna od 4 uvale gde je kupanje bez talasa zagarantovano tokom celog leta. Ostale tri uvale nalaze se na udaljenosti do 450 m od Athina beach apartmana i do njih se dolazi laganom šetnjom kroz park sa borovima.

Lepotica Hanja udaljena je oko 3 km i do centra se može doći veoma brzo lokalnim prevozom. Svetionik, šetalište i gradski trg udaljeni su oko 5 km. Staro gradsko jezgro sa svojim suvenirnicama, hand made prodavnicama i sladoledima zagarantovali su vrhunski ugođaj u ovom gradu.
Aerodrom je udaljen oko 23 km.

Studiji i apartmani:
klima uređaj besplatno, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta 10 eur za nedelju dana ili 2 eur dnevno), kupatilo, balkon ili terasa.
Svi studiji i apartmani imaju odvojene ležajeve, a ne francuske krevete. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu.
Studiji imaju balkone sa unutrašnje strane objekta.
Apartmani se sastoje od jedne spavaće sobe sa dva kreveta ili francuskog kreveta i jednog dnevnog boravka sa dve sofe. Terasa apartmana se nalazi ispred, na ulazu u apartman, a na koji se može izaći i iz spavaće sobe.
 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas