Apartman Vila Stella

Potos, Tasos

Opis destinacije

Potos (Ποτός) je malo, prelepo priobalno naselje s izvanrednom turističkom infrastrukturom i nalazi se na južnoj strani ostrva, četrdesetak kilometara od grada Tasos (ako idete zapadnom obalom dok istočnom ima oko 50) i 26 kilometara od luke u Skali Prinos. Tokom poslednjih nekoliko decenija se razvio u naselje u kome danas živi blizu 1.000 stanovnika ali nije uvek bilo tako. Ranije je korišćeno prvenstveno kao luka od strane žitelja kopnenog naselja Teologos koje je najstariji glavni grad ostrva tako da nije bilo mnogo više od ribarskog sela. Ribolov je vrlo dobar na južnoj strani ostrva, bolji nego u severnim vodama. Vode su ovde dublje i bogatije ribom a ima i više vrsta ribe. To čini Potos prilično posećenim područjem tokom cele godine. Zimska sezona je verovatno najbolje vreme za ribu jer se više vrsta ribe može loviti, uključujući i lignje i hobotnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Autobus

Udaljenost

  • Plaža > 500m
  • Centar > 400m

Oprema

  • Klima
  • TV
  • Wifi
  • Kuhinja
  • Parking
  • Dvorište
  • Roštilj

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: vila Stella nalazi se u mestu Potos, udaljena je od centra oko 500 m putem (prečicom 350 m) i od plaže 400 m putem (prečicom 250 m). Najbliži supermarket se nalazi na kraju prečice do plaže, oko 250 m od vile. Preko puta supermarketa je najbliža apoteka i pekara.
Okruženje vile je izuzetno mirno i tiho i preporučuje se gostima koji žele miran i tih odmor. 

Sadržaj vile: Veliko ograđeno dvorište, parking u dvorištu za goste vile, ozidan roštilj, uslužni toalet i tuš za dan smene, Wi-Fi internet.

Smeštaj: Svaki studio poseduje čajnu kuhinju sa posuđem i priborom, frižider, 2 odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta ili 3 odvojena kreveta (samo 1 studio), TV, klima uređaj (čije se korišćenje doplaćuje 7 EUR dnevno na licu mesta), Wi-Fi internet, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje.
Napomena: ne postoji mogućnost da dete deli krevet zajedno sa odraslom osobom. U par studija postoji mogućnost da gosti ponesu sopstveni krevetac za bebu, ali u tom slučaju moraju da imaju sostvenu posteljinu i peškir za svoj bebi krevetac i bebu.

Studio 1/2+1 broj 1 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

Studio 1/2+1 broj 2 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

Studio 1/2+1 broj 3 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.
 
Studio 1/2+1 broj 4 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

Studio 1/2+1 broj 5 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

Studio 1/2+1 broj 6 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na more.

Studio 1/2+1 broj 7 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na more.

Studio 1/2+1 broj 8 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na more.

Studio 1/2+1 broj 9 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa delimičnim pogledom na more.

Studio 1/3 broj 10 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, tri standardna odvojena kreveta i terasa sa delimičnim pogledom na more. 
 
U par studija postoji mogućnost da gosti ponesu sopstveni krevetac za bebu, ali u tom slučaju moraju da imaju sostvenu posteljinu i peškir za svoj bebi krevetac i bebu.

Usluga:
Najam.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas