Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Udaljen je samo nekoliko minuta hoda od centra Tola. Hotel Apollon je idealna baza za goste koji žele da idu na jednodnevne izlete do popularnih znamenitosti kao što su Mikena i Antički teatar u Epidauru.

Plaža: Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samo 50 metara od peščane plaže.

Hotelski sadržaj: Potpuno renoviran, sa modernim i elegantnim dizajnom, hotel nudi smeštaj visokog kvaliteta. Poseduje sopstveni bazen, dečiji bezen, restoran, privatni parking, idealan je za individualne goste ili porodice. Doručak i večera se poslužuju na bazi švedskog stola. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikala i automobila (uz doplatu).

Sobe: Gostima u svakoj sobi na raspolaganju su klima uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet, sopstveno kupatilo, besplatni toaletni pribor, telefon, fen, garderober, mini bar.
Standardna soba:standardna soba sa balkonom ima oko 14m2 (dvokrevetna soba-bračni krevet). Postoje i sobe sa pogledom na more i one su cenovno izdvojene.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Doručak je na bazi švedskog stola (samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion (15 eur za odrasle i decu od 2 do 12 godina)

Kontakt: http://minoanhotels.gr/en/apollon-hotel

Napomena: Odličan hotel u mestu Tolo, nedaleko od plaže.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas