Avra Imperial Hotel

Kolimbari, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Luksuzan hotel, jedinstvenog modernog arhitektonskog dizajna, inspirisan stilom drevne Minojske palate, sagrađen je 2011. godine. Nalazi se 23 km zapadno od Hanje, na slikovitoj obali malog, tradicionalnog lučkog mesta Kolimbari, koji je odlično povezan sa gradom Hanja. Veliki hotelski kompleks, koji se satoji od dve zgrade povezane pasarelom, se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži nagrađenoj plavom zastavicom. Internacionalni aerodrom Hanja je udaljen 37 km od hotela. Odlična usluga kao i moderan dizajn, vođen idejom da postane vodeći luksuzni hotel u regiji, glavni su aduti hotela. 

Plaža:
Peščano – šljunkovita plaža se nalazi ispred hotela. Suncobrani i ležaljke su dostupni na samoj plaži uz doplatu.
Sadržaj hotela:
Na površini od oko 65000 kvadratnih metara smestili su se svi sadržaji koji će učiniti boravak kompletnim i ispuniti očekivanja i najzahtevnijim gostima. Sadržaji hotela su sledeći: 24 h recepcija, pet vrhunskih restorana: Azijski restoran ”Blue Dong”, Restoran ”Basilico”, Italijanski Restoran ”Al Fresco”, Mediteranski Restoran ”Origano”, Kritski Restoran ”Xatneri”, lounge bar, dva bara kod bazena, bar na plaži, otvoren amfiteatar,  mini market, zlatara, internet kutak, tri spoljašnja bazena, dva dečja bazena, igralište, dečji klub, tinejdžerski klub, dva teniska terena, dadilja (uz doplatu/na upit), hemijsko čišćenje, salon lepote, frizerski salon, SPA i wellness centar (sa unutrašnjim bazenom koji se greje), fitness centar (posebno organizovani programi za odrasle), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 328 soba i suita. Sve sobe sadrže kupatilo (kada ili tuš sa hidro masažom), toaletni set marke ”Apivita”, fen za sušenje kose, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar (uz doplatu), elektronski sef, WiFi, TV, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine oko 32 m², mogu biti sa pogledom na more ili baštu. Mogu primiti maksimum tri osobe, ili dve odrasle osobe jedno dete i jednu bebu. Kao treća kategorija, gostima su na raspolaganju deluxe sobe sa izlazom na zajednički bazen. Ove sobe sadrže i aparat za čaj i kafu. Famiy sobe su veličine oko 40 m² i sastoje se od jedne prostorije u kojoj se mogu smestiti maksimalno dve odrasle osobe i dvoje dece. Za spavanje dece u sobi su obezbeđene sofe. Sobe tipa Deluxe pogled bašta, Deluxe pogled bazen i sobe tipa Family room mogu biti u glavnoj zgradi ili u zgradi preko puta, dok se sobe tipa Deluxe pogled more i Deluxe sharing pool nalaze u glavnoj zgradi.

Usluga:
Polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.avraimperialhotel.gr/
1. dan BEOGRAD – KRIT, Hanja
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit – aerodrom Heraklion (oko 110 minuta), avio kompanijom Aegean Airlines (Airbus A320). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta vozilima tipa „minibus“ (hoteli u oblasti Hanja su udaljeni oko 140 km od aerodroma Heraklion). Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT, Hanja
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT, Hanja - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Grupni transfer vozilom minibus do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas