Baia Bodrum Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Gündoğan, 1km od centra msta,30km od centra Bodruma i 48km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004.godine, a posladnj put je renoviran 2022. godine (sobe, bazen, javne površine, Lobby bar, poslastičarnica, Spa centar). Smešten u jako lepom prirodnom ambijentu, te je tako  predlog svima onima koji žele miran odmor a dobru lokaciju jer se nalazi jako blizu poznate marine u mestu  Yalıkavak. Hotel ima 212 soba (272 deluxe soba razlišitog tipa, 3 senior suite, i dve  sobe za osobe sa posebnim potrebama). Gostima su  na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Spa centar i fitness centar.

Za decu tu su dečiji bazen sa aqua parkom i mini club.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 250m dugu plažu sa dokom. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu je bez doplate.

Smeštaj
Sve sobe imaju mini bar, sef, LCD TV sa satelitskim kanalima, set za kafu i čaj, fen, telefon, centralna klima, Wi-Fi, kupatilo i balkon ili terasu.

Deluxe soba sa pogledom na baštu ima površinu između 28-30m2 i može imati ili francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Deluxe soba sa pogledom na more ima identičnu površinu i sadržaje kao i soba sa pogledom na baštu samo je pogled drugačiji.

Deluxe soba sa terasom imaju istu površinu i sadržaj kao i ostale deluxe sobe i imaju terasu (deluxe room wood terrace, deluxe room garden terrace).

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima sulugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak (u restoranu” La Vela”), večera i ponoćna užina 00:00-01:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine u određeno doba dana na određenim mestima u okviru hotela, sladoled, voće, poslastičarnica i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (“La Vella Sea food “-riblji restoran i “La Vela Steak “-restoran internacionalne kuhinje), 4 bara  (Pool bar, Lobby bar koji radi 24h, Snack bar, Pier bar).

Plaća se: à la carte restorani, ceđeni sokovi, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Market, frizer, butik, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, doktor, rent-a-car, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen, bazen za decu sa aqua parkom, fitness, jutarnja joga, gimnastika u vodi, pikado, stoni tenis, uživo muzika i Dj, kao i druge animacije i programi.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi.

Plaća se: masaže, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas