Baron Palace Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh, Egipat

Opis destinacije

U jednom od najlepših zaliva na Crvenom moru u Egiptu, opasanom peščanom plažom, dugom 12 kilometara, nalazi se ekskluzivno turističko naselje Sahl Hasheesh, raj za ljubitelje ronjenja i golfa. Sahl Hasheesh, u prevodu Zelena dolina, nalazi se na oko 20 kilometara južno od Hurgade, a krase ga mnogobrojni luksuzni hoteli. Specifičan je po tome što ima lagunu sa najbolje očuvanim koralnim grebenima, pa se može pohvaliti bogatim podvodnim svetom. Ovo simpatično i ekskluzivno mesto pozitivno iznenađuje svoje posetioce, što dugim peščanim plažama, što nesvakidašnjim sportovima kao što su golf, ronjenje, kitesurfing.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh, oko 17km južno od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade.
Opšti podaci
Resort je otvoren 2014. godine i zauzima površinu od 100.000m2 od kojih je  60.500m2 lepo uređena bašta sa palmama, a nekoliko bazena  zauzima površinu od 5.000m2. Uređen je po najvišim svetskim standardima, najbolji je u ovom hotelskom lancu i jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu. Hotel je koncipiran tako da su u jednom delu sadržane aktivnosti za decu i animacije, a u drugom delu hotela je koncept bez animacija tako da se ovaj hotel može preporučiti i porodicama sa decom, ali i parovima koji žele da uživaju u tišini.

Za decu tu su mini klub, junior klub, igralište na plaži, dečiji restoran, bioskop i bazen.

Plaža
Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dugačku 600m. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen deo sa dečijim sadržajem na plaži i bazenu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel ima 615 moderno opremljenih soba i sve imaju LCD SAT TV, Wi-Fi internet, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon, kupatilo i mini bar.

Classic Standard sobe su površine oko 45m2 i imaju balkon/terasu i pogled na baštu, pustinju ili more.
Family sobe, površine oko 52m2, uglavnom se nalaze u prizemlju sa pogledom na baštu, pustinju ili more. 
Suite swim up su površine oko 52m2  (samo za odrasle).

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga je Premium All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima 16 nagrađivanih restorana i barova – Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar, Seafood & BBQ. Gala večera je besplatna jednom nedeljno. U ponudi su sledeći  barovi: Palace Lobby Lounge Bar, Infinity Pool Bar and Lounge, La Salsa Bar and Club, Bella Vista Italian Lounge, Baron Club Lounge (samo za odrasle), The Niche Bar i Teenagers Bar. U koncept su uključene užine, poslastice, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, štampa, usluga pranja i peglanja veša, konferencijska sala.

Sport i zabava
Hotel ima u ponudi  3 bazena na otvorenom (glavni bazen sa infinity efektom, bazen za opuštanje bez animacija i Cascade bazen), dečiji bazen, jacuzzi, časove orijentalnog plesa, dnevnu i večernju animaciju, odbojku i fudbal na pesku, aerobik, vaterpolo, boćanje, stoni tenis, teniske terene, bilijar, tenis, Wi-Fi internet (u celom kompleksu).

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas