Best Western Plus Larco Hotel

Larnaka, Kipar

Opis destinacije

LARNAKA (Larnaca) - najstariji grad na ostrvu i treći po veličini, udaljen 5 km od međunarodnog aerodroma, poznat po čuvenom zdanju Crkvi Svetog Lazara, po uređenom šetalištu Finikuds, uz obalu mora sa drvoredom palmi i peščanim plažama, Jonates, Phinikoudes i Mackenzie beach i najstarijem neolitskom naselju Kirokitija. U blizini Larnake nalazi se i čuveno Veliko slano jezero, svratište ružičastih flamingosa. Za grad Larnaka na Kipru kažu da je grad sa dva lica - grad star 10.000 godina, podignut na ostacima antičkog grada Kition, a s druge strane o moderno i prestižno evropsko letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Best Western Larco je udaljen 200m od gradske peščane Machenzie plaže. U neposrednoj blizini je centar Larnake, gradsko šetalište Finikudes, kafići, restorani i prodavnice. Od aerodroma u Larnaki hotel je udaljen oko 6km.


Sobe: Best Western Larco ima 55 soba. Odeon World Travel u ponudi ima: standardne dvokrevetne sobe (16m2) i trokrevetne (18m2) sa 1 queen-size ili 2 twin kreveta i kaučom na razvlačenje; suite (25m2 -30m²), sa pogledom na grad ili na bazen. Sve sobe su renovirane i moderno opremljene: kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, sef, mini frižider, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu i čaj, wi-fi, balkon ili terasa.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Best Western Larco nalazi se restoran, bar u lobiju i kafeteria. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela je servis za pranje, peglanje i hemijsko čišćenje, usluga lekara po pozivu, apoteka, menjačnica, parking, prodavnice i TV sala.

Sport i zabava: Gostima hotela Best Western Larco je na raspolaganju otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima, dečiji bazen, fitnes centar, kozmetički salon, teretana, spa centar sa parnim kupatilom i prostorijama za masaže.

 13: 51Offer Availabilty Text

Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas