Bodrum Park Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yaliciftlik, oko 20km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1998. godine, a poslednji put renoviran tokom zime 2019. godine. Hotel  zauzima površinu od 120.000m² i smešten je u prelepom prirodnom ambijentu. Ukupno ima 288 soba i one su raspoređene u okviru glavne zgrade  i 27 dodatih objekata gde se nalaze klub sobe. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, zatvoreni bazen, glavni restoran, 3 à la carte restorana, nekoliko barova, diskoteka, Spa centar i fitness.

Za decu tu su mini club, aqua park i razne vrste animacija za decu.

Plaža
Hotel se nalazi na peščanoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe poseduju satelitsku TV, mini bar (pun po dolasku, ne dopunjuje se), fen, balkon (francuski balkon u standardnim sobama u glavnoj zgradi) ili terasu i kupatilo sa tuš kabinom. Sobe koje su smeštene u glavnoj zgradi imaju centralnu klimu, dok sobe u bungalovima imaju split klimu.
Standardna soba u glavnoj zgradi ima  površinu 21m², francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Sve  sobe imaju pogled na baštu, centralnu klimu i francuski balkon. 
Club Standardna soba  ima površinu  18m², može francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Sve imaju pogled na baštu ili planinu i malu terasu na ulasku, smeštene su u bungalovima.
Club Family soba ima dve odvojene prostorije vratima, jednu sa francuskim krevetom i drugu sa dva odvojena kreveta, a površine je 31m² i najveći je tip sobe. Sve imaju pogled na kopno i smeštene su u bungalovima.
Club large soba ima  površinu 25m²,  francuski krevet  i krevete na sprat, kao i malu terasu na ulasku, a smeštene su u bungalovima.

Plaća se: room service, telefon, sef. 
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gostima su na usluzi i  3 à la carte restorana: riblji, italijanski i turski, Pool bar koji radi 24h, Lobby bar, Beach bar, poslastičarnica i diskoteka.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani uz prethodnu rezervaciju (osim restorana turske kuhinje koji je besplatan jednom tokom boravka ), flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
 Servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, doktor, sala za sastanke, frizer, suvenirnica, market, fotograf, menjačnica.

Sport i zabava
Hotel poseduje otvoreni bazen, otvoreni dečiji bazen, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima. Dnevne i večernje animacije, fitness centar, tenis, mini fudbal, streljaštvo, bilijar, pikado, stoni tenis, boćanje. 
Plaća se: sportovi na vodi, igrice, bilijar, ronjenje i ostalo van koncepta 
Spa & wellness
Sauna, fitness, zatvoreni bazen.
Plaća se: masaže, tursko kupatilo, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas