Casa De Maris Spa & Resort

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 120 km od bodrumskog aerodroma, 90 km od aerodroma Dalaman i 5 km od centra Marmarisa. Otvoren je 2012. godine i zahvata površinu od 9.500 m². Hotel je renoviran 2022 godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na oko 50 metara od gradske plaže (peščano-šljunkovita) na kojoj ima svoj deo sa besplatnim ležaljkama, suncobranima, madracima i peškirima za plažu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 188 standardnih soba, od čega su 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama (površine 26 m²) i 2 junior suite (površine 52 m²). Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, sef (plaća se), telefon, internet (plaća se), TV sa satelitskim kanalima i mini bar.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (internacionalni i riblji), 4 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, pikado, bilijar, sportovi na vodi, animacija, hamam, sauna, fitnes centar, masaža, kozmetički salon, lekar i pranje veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: + 90 252 417 87 00
Fax: + 90 252 417 63 93
www.casademaris.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas