Celeste Bella Luxury Hotel & Spa

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na oko 47km od aerodroma u Bodrumu i oko 12km od centra grada.

Opšti podaci
Hotel Celeste Bella Luxury hotel gradskog tipa ima ukupno 40 smeštajnih jedinica. Hotel se nalazi na odličnj lokaciji u delu grada Ortakent na 15 minuta od  centra Bodruma. Gostima su na raspolaganju 1 à la carte restoran, 2 bara i Spa centar.

Plaža
Hotel je od svoje privatne peščano-šljunkovite plaže udaljen 400m do koje voz besplatan shuttle bus od 9-18h. Peškiri za bazen/plažu dobijaju se u sobi bez doplate.

Smeštaj
Sve sobe imaju centralnu klimu, balkon ili terasu, francuski ležaj ili dva pojedinačna kreveta, sef, mini bar (plaća se), fen za kosu, Wi-Fi internet, kupatilo sa tuš kabinom, ketler.

Superior sobe imaju površinu oko 35m² nalaze se na višem spratu, sarže francuski ležaj i dvosed na razvlačenje, maksimalno mogu da prime 3 odrasle osobe.
Premium garden sobe su površine oko 35m² nalaze se u prizemlju imaju francuski krevet i dvosed na razvlačenje, maksimalno mogu da prime 3 odrasle osobe.
Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom – u à la carte restoranu The Baba Q doručak se poslužuje po principu a la carte usluge ( u koncept ulazi čaj, kafa, sokovi tokom obroka).  Sva alkoholna i bezalkoholna pića se plaćaju.

Ostali sadržaji
Doktor (na poziv), servis za pranje i peglanje veša u doplatu.
Wi-Fi internet je dostupan gostima hotela bez doplate.

Sport i zabava
Gostima hotela pored glavnog bazena na raspolaganju su i stoni tenis, vodeni sportovi, tenis i golf, pikado.

Spa & wellness
U sklopu hotela nalazi se Spa By Bella sa velikim izborom tretmana, gosti mogu uživati u turskom kupatilu, sauni i parnoj sobi.
Plaća se: Spa centar
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas