Chrousso Village Hotel

Paliouri, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se na vrhu prvog prsta Kasandre, u mestu Paliouri, okružen borovom šumom i maslinjacima. Udaljen je oko 7km od mesta pefkohori. Aerodrom u Solunu je udaljen 115 km.

Plaža:
Hotel se nalazi 600m od peščane plaže Ksenije na Kasandri. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, prodavnica, 2 otvorena bazena, mini market, mala sala za konferencije, sef, 2 dečija bazena, animacija za decu, teren za košarku, odbojku, tenis, stoni tenis, sportovi na vodi, snack bar, bar na plaži, internet uz doplatu. Hotel se sastoji od 9 manjih zgrada u kojima su raspoređene smeštajne jedinice.

Sobe:
Svi studiji i apartmani su lepo dizajnirani, sa terasom, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, krevetac (na upit, bez doplate), sef (uz doplatu na licu mesta) i telefon.
Studiji površine oko 23-25 m², namenjeni za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Apartmani površine oko 40-45 m², namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje.
Porodična soba Large površine oko 50m², u sastavu je dnevni boravak sa čajnom kuhinjom i odvojenom spavaćom sobom. Namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje

Usluga: 
Usluga u hotelu je all inclusive, obroci se služe na bazi švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.chrousso.gr/portal.php?action=chrousso_village_Hotel_halkidiki_chalkidiki_kassandra_paliouri_greece_services&language=YU

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas