Club Cactus Paradise

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 40 km od aerodroma u Izmiru, a 50 km od centra Kušadasija. Od drevnog grada Efesa je udaljen 40 km. Nalazi se na samoj obali mora, na svega 2 km od malog mesta Gumuludur. Počeo je sa radom 2004. godine, poslednji put je renoviran 2022. godine (restoran, dečije igralište i mini klub) i zauzima površinu od 2.500 m².

Plaža:
Nalazi se na privatnoj, širokoj peščanoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom. Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji iz dve zgrade. Raspolaže sa ukupno 210 soba, od kojih su 166 standardne sa pogledom na kopno ili na more (max 2+2 ili 3 odrasle osobe; površine 17 m²) i 44 porodičnih soba sa pogledom na kopno ili na more (površine 35 m²; za max 4 odrasle osobe, jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, sef (uz doplatu), telefon, fen, mini bar (samo voda), TV i balkon. Sobe nemaju WiFi.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 bara, 2 bazena, 2 dečija bazena, akva park (Yali Castle Aquapark), WiFi (u javnim mestima u hotelu), dečiji klub (4-12 godina), igralište, aerobik, odbojka na pesku, boćanje, pikado, stoni tenis i tursko kupatilo. 

Usluge uz doplatu: sportovi na vodi, ronjenje, masaže, sauna, usluge frizera i doktora, diskoteka (u Club Yali hotelu), usluga pranja i peglanja veša i usluga dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.cactushotels.com
Tel: +90 232 793 46 01

Napomena:
Gostima je na raspolaganju besplatan prevoz dva puta dnevno do akva parka - Yali Castle Aquapark, koji pripada lancu hotela Cactus. Odlična usluga, raznovrsna ishrana i izuzetna plaža su dovoljna preporuka za izbor ovog hotela. Hotel je dobitnik mnogih priznanja u turizmu.
1. dan BEOGRAD – IZMIR- IZMIRSKA RIVIJERA
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU432 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer od aerodroma u Izmiru do izabranog smeštajnog objekta u Izmiru ili Izmirskoj rivijeri. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7., 10., 11. dan IZMIR/IZMIRSKA RIVIJERA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8., 11., 12. Dan IZMIRSKA RIVIJERA - IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma u Izmiru. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU433. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas