Concordia Celes Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Okurdzalar, oko 35km od Alanje,  oko 90 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Glavni restoran, snek bar, a la carte restoran, bar pored bazena i loby bar, disko, otvoreni bazen, bazen za decu, i unutrašnji bazen za odrasle i jedan za decu, igralište, mini klub, animacija, besplatni internet u lobiju, mini fudbal, košarkaški teren, odbojkaški teren, odbojka na pesku, stoni ternis, teretana, servis za pranje rublja, frizer, prodavnice (zlatara, suvernirnica, fotograf itd), konferencijske sale, menjačnicu,  rent a car, parking.

Plaža
Hotel ima svoju  šljunkovitu plažu sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Smeštaj
Standardne sobe (oko 24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe, neke imaju krevete na sprat),
Junior suite (oko 35 m2, max 3 osobe, spavaća soba, kupatilo),
Family sobe (oko 45 m2, max 4+1 osoba, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo).
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, tepih ili laminat, balkon ili terasu.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All inclusive  na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sladoled u određenim terminima.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni program tokom dana i u večernjim časovima, takmičenja pored bazena i na plaži, mini klub za decu od 3 do 12 godina.
Plaća se: sportovi na vodi, spa centar, osvetljenje za teniske terene, masaža, bilijar i kompjuterske igrice.
Spa & wellness
Spa Centar: tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaća se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas