Crystal Aura Beach Resort and Spa

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Kemeru na svojoj plaži, oko 38km od centra Antalije i oko 55km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Crystal Aura Beach Resort & Spa se prostire na 29.000m2. Resort je otvoren 2004. godine, a poslednji put renoviran 2015. Ukupno ima 507 soba (od čega 339 standardnih, među kojima su 4 za osobe sa posebnim potrebama, 84 standardne sa krevetima na sprat, 22 family sobe, 36 honeymoon apartmana i 26 economy soba).
Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (Italian, Turkish, Fish), Crystal Coffee Patisserie, Pool Snack, Aqua Snack, Gozleme House, Food House restorane i nekoliko barova (Patisseria, Beach Bar, Lobby Bar, Detox, Aqua, Pool Bar i Disco bar).

Za decu su tu mini club, dečiji bazeni i igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju 180m dugu šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), sef, Wi-Fi internet, fen, kupatilo sa tuš kabinom. Mogu biti locirane i u glavnoj zgradi i u garden blokovima. Površina sobe je od 18 do 24m².
                                                                          
Standard bunkbed soba je jedna soba koja ima bračni krevet i krevete na sprat. Može se nalaziti i u glavnoj zgradi i u garden blokovima. Ima 24m².
Honeymoon sobe se sastoje od jedne prostorije sa bračnim krevetom i velikom terasom. Veličine je 24m² i nalazi se u potkrovlju garden blokova.

Family bunkbed soba se sastoji od dve sobe odvojene vratima. Ima jedan bračni krevet u jednoj sobi, a u drugoj jedan single i krevete na sprat. Ovaj tip soba se nalazi u glavnoj zgradi i ima površinu od 38m².

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni. Na raznim lokacijama više puta u toku dana se služe užine (pice, hamburgeri, palačinke). Jednom u toku boravka je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski, turski i riblji). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači u poslastičarnici ,,Patiserria”. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg  voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, fotograf.

Sport i zabava
Hotel ima 2 otvorena bazena sa aqua parkom, zatvorene bazene za odrasle i decu, teniski teren, stoni tenis, boćanje, pikado, aeorbic, strečing, aqua aerobic, fitness centar, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, karaoke, Yoga i meditacija, fitness napolju, diskoteka, Wi-Fi (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, soba za relaksaciju, zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, tretmani lepote, personalizovani programi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas