Crystal Tat Beach Golf Resort Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na svojoj plaži, oko 7km od centra Beleka, oko 12km od Serika, oko 45km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Hotelski kompleks se prostire na površini od 101.000m². Čine ga glavna zgrada i blokovi/bungalovi. Ukupno ima 552 smeštajne jedinice, raspolaže sobama za osobe sa invaliditetom. Otvoren je 1993. a poslednji put renoviran 2012. godine.

Gostima su pored glavnog restorana sa dečijim bifeom na raspolaganju i à la carte restorani (italijanski, turski, riblji,  Sultan i Barbeque- specijaliteti sa roštilja) i nekoliko barova (Lobby , Pool, Beach, Disco, Patisserie, Golf, Terrace i Beer bar).
Za decu tu je mini club (4-12 god.), teen club ( 13-17 god.) igralište i dečiji bazen, dečiji bife za ručak i večeru.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 300m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju. Za peškire se ostavlja depozit.

Smeštaj
Hotel Crystal Tat Beach Golf Resort raspolaže sa 552 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju balkon ili terasu, tepih, centralnu klimu, sef, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar (dnevno se dopunjuje bezalkoholnim pićima), Wi-Fi, telefon u kupatilu, fen, tuš.
Standardne sobe su površine  23m² i mogu imati pogled na kopno, bazen i bočni pogled more.
Standardne Bunkbed sobe su površine  28m² i pored redovnog ležaja imaju krevete na sprat, mogu imati pogled na kopno.
Family sobe su površine oko 31m² i imaju dve spavaće sobe i jedno kupatilo.

Dostupne su sobe za osobe sa posebnim potrebama i sobe za pušače.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultimate All inclusive, samoposluživanje izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, užine u različito doba dana, jednom u toku boravka od minimum 7 noći određeni à la carte restorani uz rezervaciju dan ranije, sladoled, keks i kolači u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Alkohol se ne služi licima mlađima od 18 godina.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz).

Ostali sadržaji
Lekar, inernet kutak, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…) frizer, sale za sastanke, parking, rent-a-car, mountain bike rental.

Sport i zabava
Hotel poseduje otvoreni i zatvoreni bazen (greje se samo u zimskom periodu),  bazen samo za odrasle 16+, Aqua park, dečiji bazen, Wi-Fi u lobiju i javnim prostorima hotela (ograničene brzine i broja korisnika), 5 teniskih terena, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, aerobik, strečing, pikado, boćanje, mini fudbal, košarka, šatl servis do “Titanic Golf”-a.

Plaća se: igraonica, video igrice, kuglanje, bilijar, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi, golf (Titanic Golf: 27 rupa, 800m od hotela).

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, parna soba, zatvoreni bazen koji se greje.

Plaća se: Spa tretmani, masaže, piling, frizer, salon leopote.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas