Da Peppe Hotel

Letojani, Sicilija

Opis destinacije

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu čije obale zapljuskuju vode Jonskog,Tirenskog i Sredozemnog mora. Raznolika i apsolutno očaravajuća priroda, prelepe plaže, brda pokrivena nasadima vinove loze, bogatstvo zelenila i fascinatna Etna, najveći aktivni vulkan u Evropi, samo su neki od razloga zašto treba posetiti i doživeti Siciliju. Bogatu kulturnu baštinu ostrva kreirali su mnogi narodi. Poseta ostrvu nudi i mogućnost da upoznate Pjacu Armerina sa čuvenim rimskim mozaicima, Agriđento sa dolinom grčkih hramova, barokni grad Raguzu, renesansnu Sirakuzu i nadasve šarmantnu Taorminu. Dodatak na uživanje su kulinarski specijaliteti I gostoprimstvo Sicilijanaca...Na Siciliji ćete zaista imati osećaj kao da ste ušli u vremeplov i otplovili daleko od sadašnjice, ako samo malo dublje “zaronite” u unutrašnjost ostrva i posetite neka od sicilijanskih seoca. Ovde ćete osetiti onu pravu Siciliju, specifičnu atmosferu i način života po čemu su sicilijanci nadaleko poznati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel DA PEPPE je mali porodični hotel koji je u vlasništvu lokalnog umetnika, i većina njegovih slika i dela su izloženi u javnim delovima hotela. Nalazi se u mestu Letojani, na samo 5 km od Taormine.

Plaža: Plaža je udaljena 80m od hotela na kojoj hotel ima svoj privatni deo plaže. Ležaljke i suncobrani koji pripadaju hotelu uključeni su u cenu za goste hotela.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalazi restoran koji je dizajniran u tipičnom sicilijanskom stilu gde možete probati razne specijalitete, i unutrašnje dvorište sa divljim jasminom gde se možete opustiti i uživati u poslepodnevnoj kafi. Hotel poseduje restoran gde se služe doručak i večera, reecepciju, sef uz doplatu i lift.

Sobe: Sve sobe su klimatizovane sa balkonom i imaju kupatilo, TV, telefon, fen i internet uz doplatu. Maksimalni broj osoba u sobi je tri. Krevetac za bebu se ne doplaćuje.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera). Doručak je na bazi švedskog stola, dok je večera set meni, izbor od dva jela.

Napomena: Dozvoljen boravak kućnih ljubimaca do 5 kg. Hotel je prilagođen za osobe sa invaliditetom.

Kontakt: www.hoteldapeppe.it
1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“kod šaltera Big Blue, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. - 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas