Don Pepe Grand Melia

Marbelja, Kosta del Sol

Opis destinacije

Kosta del Sol obala na kojoj se dodiruju najviše planine kontinentalne Španije i pitome, peskovite, šljunkovite i kamenite mediteranske obale i kao takava predstavlja geografski i turistički veoma interesantno područje, skoro jedinstveno u Evropi. Centar ove obale je grad Malaga koja ima status modernog grada, koji privlači turiste iz celog sveta. Obala Kosta del Sol poznata je po vrhunskim vinima, koja spadaju u red najboljih u Evropi, intenzivnom noćnom životu, muzejima i pregršt restorana sa mediteranskim specijalitetima. Najpoznatija letovališta su Toremolinos, Benalmadena, Fuengirola i Marbelja koja očaravaju turiste prekrasnim pejzažima, plažama i čistim morem. Marbelja - sretište bogatih, poznato mondensko letovalište juga Španije. Privlači turiste iz celog sveta svojevrsnom ponudom poznatih hotelskih lanaca, restorana i prodavnica čuvenih svetskih dizajnera. U Starom gradu Marbelja nalaze se brojna zdanja iz XV i XVI veka, a najatraktivnije za posetioce su gradska kuća, kuća starog gradonačelnika i crkva Ermita de Santiago. Toremolinos je letovalište koje privlači najveći broj turista na ovoj obali. Pored duge peščane plaže sa brojnim sadržajima kao što su restorani, plažni barovi i promenada duga 7 km nalazi se i glavna pešačka ulica Calle San Miguel i stara ribarska četvrt El Bajondillo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj ekskluzivni hotel se nalazi u jednom od najluksuznijih delova Marbelje, „Golden Mile“(Zlatna milja), poznatom po tropskim vrtovima, atraktivnim restoranima. Marina Puerto Deportivo u kojoj je skoncentrisano mnoštvo barova i u kojoj se često organizuju događaji i predstave kao i nautička takmičenja i regate od hotela je udaljena oko 1.5 km. Stari grad u Marbelji je udaljen oko 2 km od hotela, u kome se mogu videti zgrade iz doba rensesanse, cvetni balkoni i uske vijugave ulice prepune suvenirnica, kafića i restorana tradicionalne kuhinje. Hotel je udaljen oko 52 km od aerodroma u Malagi.

Plaža: 
Lepo uređena pešačka zona sa mnoštvo palmi i mediteranskog rastinja deli hotel od peščane plaže. Hotel izlazi na peščanu plažu na kojoj se nalazi hotelski plažni bar. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.
Hotelski sadržaj:  U sklopu hotela nalaze se recepciija, menjačnica i bankomat,  usluga konsijerža, prostrana terasa,  restoran, 5 a la carte restorana, koktel bar, bar pored bazena,  wellness centar,  teretana (otvorena 24h), zatvoren bazen, 2 otvorena bazena od kojih je jedan za decu, a drugi za odrasle, ležaljke,  suncobrani i peškiri su besplatni pored bazena. Hotel poseduje i  klub za decu u kome se organizuju animacije i dečije aktivnosti. Tokom dana, u sklopu hotela, organizuju se brojne sportske aktivnosti. Hotel tokom letnjih meseci svojim gostima pruža mogućnost uživanja u zabavnim i muzičkim večerima pored bazena i na plaži. Wi fi internet je besplatan i dostupan u celom hotelskom kompleksu.

Soba:
Sobe hotela Don Pepe A Gran Melia imaju: kupatilo (fen za kosu), FLAT TV, telefon, klima uređaj, sef (uz depozit), mini bar (uz doplatu), aparat za kafu, Wi - Fi internet. Classic dvokrevetne sobe su površine oko 35 m2 i imaju pogled na planinu Sierra de las Nieves. Classic sobe sa pogledom na planinu nemaju balkon. U classsic sobe se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili dve odrasle osobe, jedno dete i beba ili tri odrasle osobe. Treći ležaj (sofa na razvlačenje) je pomoćni.

Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak se poslužuje po principu švedskog stola.

Napomena: Preporuka je kako za parove, tako i za porodice sa decom koje mogu uživati u mnoštvu aktivnosti i sadržaja prilagođenih njima. 

Kontakt: www.melia.com
1. dan BEOGRAD – MALAGA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Redovna linija za Malagu. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10. dan COSTA DEL SOL
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11. dan MALAGA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas