Dreams Palm Beach Punta Cana

Punta Cana , Dominikanska Republika

Opis destinacije

Dominikanska Republika (šp. República Dominicana) je država u Karibima, smeštena na istočne dve trećine ostrva Hispanjola, na kojem se graniči sa Haitijem. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila i leži istočno od Kube i Jamajke, a zapadno od Portorika. Glavni i najveći grad Dominikanske Republike je Santo Domingo. Glavno turističko odredište za većinu turista je Punta Cana. Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet i veseli domaćini zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, zavisno od toga što Vam više odgovara. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Dreams Palm Beach hotel nalazi se na oko 30 km od međunarodnog aerodroma Punta Cana. Izgrađen je u tradicionalnom stilu 1994. godine, a renoviran je 2008. godine. Kompleks je okružen zelenilom i predstavlja pravu oazu mira za svoje goste.

Plaža:
Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Dominikani. Za goste hotela obezbeđene su ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, azijski, francuski i meksički, kao i specijaliteti sa roštilja i morski plodovi), 5 barova, snek bar, kafe, 3 bazena (jedan sa delom za decu), Spa & Wellness centar, masaža, sauna, parno kupatilo, mini klub „Explorer’s“ (3-12 godina), dečije igralište, časovi plesa, časovi španskog jezika, animacioni programi, kazino, noćni klub, „Teen’s club“ (13-17 godina), butici, Wi-Fi internet, usluga pranja veša, doktor, aerobik, stretching, fitness centar, sportovi na vodi (windsurfing, kajak, Scuba Diving u bazenu), stoni tenis, odbojka, boćanje, pikado, bilijar, 2 teniska terena (reflektori uz doplatu), vodena trambolina, ronjenje, jahanje, golf teren sa 18 rupa (udaljen oko 15 minuta od hotela).

Sobe:
Hotel ukupno ima 500 soba. Sve su moderno uređene i imaju: kupatilo, WC, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, budilnik sa MP3 priključkom, SAT LCD TV, CD/DVD, mini bar, sef, aparat za čaj/kafu, dasku i peglu za peglenje, bade mantile, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.
Tipovi soba: Deluxe Tropical sobe – površine oko 41m2, za max 2+2 osobe. Raspoređene su od 1. do 3. sprata, sa pogledom na vrt ili bazen.
Deluxe Preferred Club sobe – nalaze se na odličnoj lokaciji, namenjene su za max 3+1 osobu i imaju pogled na more. Deluxe Jacuzzi Tropical View Preferred Club sobe – dodatno imaju jacuzzi u sobi i namenje su za max 2 osobe. Deluxe Ocean View Preferred Club sobe – sa pogledom na more, površine oko 41m2, za max 3+1 osobe.
Deluxe Jacuzzi Ocean View Preferred Club sobe - namenjene su za max 2 osobe.
Honeymoon Suite Jacuzzi Tropical View Preferred Club sobe - površine 82m?, sa pogledom na vrt ili bazen, namenjene su za max 2 osobe. Imaju spavaću sobu, dnevnu sobu, jacuzzi u sobi.

Usluga:
Usluga u hotelu je All inclusive.

Kontakt:
www.amrcollection.com
PRVI DAN
Beograd-Pariz/ili drugi evropski grad/-Punta Kana
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Poletanje aviona za Pariz/ili drugi evropski grad. Dolazak u Pariz/drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Nastavak putovanja. Let do Punta Kane. Po dolasku u Punta Kanu, na aerodromu pre pasoške kontrole, uplata ulazne turističke propusnice. Individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Punta Kana
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

PRETPOSLEDNJI DAN
Punta Kana-Pariz/ili drugi evropski grad/
Doručak. Napuštanje soba do 10h00-lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma u Punta Kani. Dolazak na aerodrom minimum 3 sata pre poletanja aviona. Uplata izlazne turističke takse. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Pa
riz/ili drugi evropski grad.Obroci tokom leta.

POSLEDNJI DAN
Pariz/ili drugi evropski grad/- Beograd
Dolazak u Pariz/ ili drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas