E-Geo Easy Living Resort

Mamari, Kos

Opis destinacije

Kos je za razliku od većine drugih grčkih ostrva ravan i plodan, poznat je pod imenom „Plutajuća bašta“. Pored toga Kos je bogat arheološkim nalazištima iz helenskog, rimskog, vizantijskog i mletačkog perioda. No glavni adut Kosa su plaže: duge peščane plaže sa crnim ili zlatnim peskom, i male i zavučene šljunkovite uvale. Plaže na jugozapadnoj obali su jedne od najlepših na Dodekanizima a uvale na severozapadu su savršene za sportove na vodi. Grad Kos, koji je glavni i najveći grad na ostrvu, istovremeno je i turistički centar ostrva. Nudi odličan noćni život, dobar šoping, odlične taverne, i zanimljiva arheološka nalazišta. Gradom dominira tvrđava koju su 1315. podigli Vitezovi Svetog Jovana sa Rodosa. Rimske i grčke ruševine se mogu naći na svakom koraku, a ljubitelji antike ne treba da propuste arheološki muzej, čiji je najpoznatiji eksponat statua Hipokrita koji je rođen i živeo na Kosu (460-377 stare ere). Kardamena je drugo po veličini turističko naselje, na udaljenosti od 29 kilometara jugozapadno od grada Kosa do koga se može stići lokalnim autobusom, taksijem ili automobilom i 7 kilometara od internacionalnog aerodroma „Hipokrates“. Moderne kuće, hoteli i drugi smeštajni objekti prostiru se duž kristalnog zaliva sa prirodnim lepotama Kardamene i privlače brojne posetioce. Šetalište uz more i mala luka odakle trajekti svakodnevno saobraćaju do obližnjeg ostrva Nisiros, predstavljaju još jednu prednost svih turista koji ovo mesto biraju za svoj godišnji odmor. Kardamena je zadržala svoj tradicionalni šarm i nudi brojne turističke atrakcije, Apolonov hram, drevno pozorište i prelepu crkvu posvećenu Bogorodici.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Porodično vođen hotelski kompleks idealan je za parove koji žele da istraže lepote ostrva, nalazi na periferiji Marmarija, malog ribarskog mesta u kojem možete pronaći veliki broj restorana, barova i prodavnica. U sklopu ovog izolovanog hotelskog kompleksa se nalazi glavna zgrada i bugalovi. Autobuska stanica je udaljena 50 m od hotela. Od međunarodnog aerodroma i grada Kosa je udaljen 15km.

Plaža:
Do uređene peščane plaže prelazi se neprometna ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu su besplatni za goste hotele. Hotel ima peškire za plažu i bazen koji se dobijaju uz depozit.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela su: recepcija, glavni restoran, tri a la carte restorane, četiri bazena na otvorenom, jedan bazen sa toboganima, tri dečija bazena, pet barova, amfiteatar na otvorenom, Wi-Fi, četiri teniska terena, košarkaški teren, teren za mali fudbal, dečiji klub, prodavnica suvenira, parking, wellness & spa (uz doplatu). Hotel organizuje animacijski program dečije predstave i igre. Dnevna sportska animacija, večernja zabava, karaoke i programe za odrasle koji upotpunjuju boravak svih gostiju.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 341 soba koje su podeljene u nekoliko tipova. Standardna soba (25m2) predviđene su za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete ili 3 odrasle osobe. Standardne sobe sa krevetima na sprat površine su 25m2 i mogu ugostiti maksimalno 2 odrasle osobe i dvoje dece. Porodične sobe površine su 30m2 i mogu ugostiti 3 odrasle osobe i 1 dete ili 4 odrasle osobe. Porodične sobe su odvojene kliznim vratima, u jednoj sobi se nalazi bračni krecet, a u drugoj prostoriji se nalaze dva standardna kreveta. Svi tipovi soba imaju balkon/terasu, kupatilo (tuš, fen), telefon, SAT TV, mini frižider, klimu, sef i besplatan Wi-Fi.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola. Doručak (07:00 – 10:00), ručak (12:30 – 14:30) i večeru (18:30 – 21:00) na bazi švedskog stola u glavnom restoranu. Gosti takođe mogu večerati u a la carte restoranu jednom po boravku (uz prethodnu rezervaciju). Usluga sneak bara (Sunset Bar) u određenim satima. Veliki asortiman lokalnih i internacinalnih alkohonih i bezalkoholnih pića dostupan u period od 10:00 do 00:00 časova u sledećim barovima: Glavni bar (18:00 – 00:00), bar na plaži (10:00 – 18:00), bar pored bazena (10:00 – 00:00), bar za odrasle (18:00 – 00:00) i Amfiteatar bar (20:00 – 23:00).

Napomena: 
Živopisno okruženje, prijatna atmosfera čine ovaj hotel mestom za nezaboravan odmor.

Kontakt: www.egeoresort.com
1. dan BEOGRAD – KOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KOS – SAMOS – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd sa međusletanjem na ostrvo Samos. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas