Elix Mar-Bella Collection

, Jonska regija

Opis destinacije

Predivno Jonsko more, rukavac između Sredozemnog i Jadranskog, mesto je istorijskih pomorskih bitaka između antičkih Grka i Rimljana, Turaka i Mlečana – pučina o kojoj su ispredene mnoge legende. Osim Parge, Sivote i drugih popularnih mesta, sama obala Jonskog mora, naročito u severnom delu zemlje skriva neke od još dovoljno neistraženih bisera… Parga (grčki Παργα) – Slikovito letovalište na kopnenom delu Jonske rivijere, smešteno između gradova Igumenica i Preveza u oblasti Epir, blizu ušća reke Aheron. Parga je po mnogo čemu jedinstvena, i simboliše harmoniju zelenog planinskog venca sa vrhom Cumerka (910 m) i plavetnila Jonskog mora pa s pravom nosi epitet „Nevesta od Epira“. Zahvaljujući svojoj lepoti, posebnosti i arhitekturi Parga je jednoglasno proglašena najinteresantnijom turističkom destinacijom u Evropi. Sivota je slikoviti gradić koji je smešten na obali Jonskog mora u sred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, peščanim plažama koje zapljuskuje tirkizno more. Ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Preveza je najveca luka ovog dela Grcke. Mesto je mirno, puno vila i sveze okrecenih vikendica, sa nekoliko hotela. Grad sagradjen u klasicnom stilu grckih luka, sa setalistem pored mora i setalackom ulicom paralelnom sa lukom. Od Preveze do Parge vodi siroka magistrala s koje se skoro sve vreme vidi more. Voda je i ovde jako cista, ne previse topla. Neke plaze su uredjene (Vrachos, Ligia…), a neke su skoro divlje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Luksuzan hotel koji pripada poznatom lancu hotela Mar-bella. Nalazi se na litici odakle se pruža predivan pogled na Jonsko more, ostrva Paksos, Antipaksos i Krf. Od mesta Perdika udaljen je oko 7km, od Parge je udaljeno oko 20km, a od Sivote udaljeno oko 7km. 

Plaža:
Do hotelske plaže gosti dolaze žičarom. Od hotela je udaljena oko 200m.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, lobi bar, glavni  restoran, a la carte restorani (italijanski, grčki i mediteranski), restoran i bar na plaži, bazen sa odeljkom za decu, dečije igralište, usluga čuvanja dece (uz doplatu), mini klub, animacija za decu, bilijar, stoni tenis, mini market, lift, room servis, peškiri za bazen/ plažu (na upit, uz doplatu), SPA centar (uz doplatu), teretana, masaže (uz doplatu), suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži besplatne za goste hotela, Wi-Fi internet.

Sobe:
Svaka soba ima kupatilo,  klimu, SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar (uz doplatu), sef, balkon ili terasu, fen za kosu, kozmetički set u kupatilu.

Standardna soba - dvokrevetna soba sa pogledom na more, površine oko 28 m2. U sobama se nalazi franscuski ili dva osnovna kreveta. Namenjena za smeštaj dve osobe.

Superior soba -  dvokrevetna soba sa pogledom na more, površine oko 32 m2.  U sobama se nalazi francuski ili dva osnovna kreveta. Treći ležaj je pomoćni, sofa na rasklapanje ili žičani krevet.

Porodična soba sa pogledom na more, površine oko 33m2. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili dva osnovna kreveta i dnevnu sobu sa dve odvojene sofe na razvlačenje. Mogu ugostiti dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 11.99 godina ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje .

Kontakt:

www.marbella.gr/hotels/marbella-elix
Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan - napuštanje hotela do 10:00h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas