Elotia Hotel

Agia Apostoli, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj mali, porodično vođen hotel se nalazi u mestu Agia Apostoli, na udaljenosti 4 kilometra od, prema mišljenju mnogih, jednog od najlepših ostvrskih gradova, Hanje. Od glavnog grada Herakliona udaljen je 141 km, a od aerodroma koji pripada Hanji, hotel je udaljen 17km. U blizini hotela se nalazi autobusko stajalište, odakle polazi lokalni autobus kojim je moguće stići kako do centra Hanje, tako i do drugih okolnih letovališta kao što su: Agia Marina, Patanias.

Plaža:
Na samo 160m od hotela je uređena peščana plaža koja je nosilac Plave zastave. Osim najbliže mu plaže “Notis beach”, na pešačkoj distanci se nalaze još dve, ništa manje lepe i uređene plaže: Iguana i Golden beach.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja ovaj porodični hotel svojim gostima nudi: 24h recepciju, lobi, glavni restoran koji se nalazi na terasi  sa prelepim pogledom na baštu, Wi-fi, SatTV u holu hotela, prostorija za odlaganje prtljaga. Na raspolaganju gostima je takodje i bazen na otvorenom sa ležaljkama.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 30 soba uređenim u tradicionalnom stilu. Standardne sobe sadrže: klima uređaj (uključen u cenu), Wi-Fi (uključen u cenu), TV prijemnik, kupatilo sa tušem ili kadom, sef (uz doplatu), frižider, balkon ili terasu. Standardna soba je kapaciteta maksimum dvoje odraslih , standardna soba 1/2+1 je kapaciteta dve odrasle osobe i jedno dete *(treći ležaj pomoćni) ili beba (obavezna najava prilikom rezervacije), dok standardna soba 1/3 osobe može da primi dvoje odraslih i jedno dete ili bebu, ili tri odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno (obavezno najaviti prilikom rezervacije)..


Usluga:
Polupansion:  doručak i večera  se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.hotelelotia.com/

Napomena:
Hotel se nalazi nadomak tri atraktivne peščane plaže, omiljene među lokalnim stanovništvom. Blizina grada Hanja (4km), koju mnogi smatraju „kraljicom ostrva“ čini ovaj hotel idealno lociranim.
1. dan BEOGRAD – KRIT, Hanja
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit – aerodrom Heraklion (oko 110 minuta), avio kompanijom Aegean Airlines (Airbus A320). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta vozilima tipa „minibus“ (hoteli u oblasti Hanja su udaljeni oko 140 km od aerodroma Heraklion). Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT, Hanja
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT, Hanja - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Grupni transfer vozilom minibus do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas