Fame Beach

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se preporučuje za odmor svih generacija. Predstavlja jednu od najzelenijih regija, sa izuzetno prijatnom klimom. Kemer nudi smeštaj u brojnim hotelima i rizortima, a šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora su poznate po plavoj zastavici koja je znak čiste vode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Fame  Beach (ex Fame Residence Beach) pripada lancu Fame hotela. Hotel se nalazi u Kemeru, šetalište ga deli od šljunkovite plaže. Hotel je od centra Kemera udaljen 1 km, a od aerodroma Antalija udaljen je 50 km.

Sobe: Hotel Fame Beach raspolaže sa 110 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i sef. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Fame Beach ima a la carte restoran i 3 bara u kojima se u toku dana i večeri služe lagani obroci i pića, uz doplatu. Od ostalih sadržaja hotel ima uslugu čuvanja dece, uslugu lekara na poziv, servis za pranje veša, uslugu fotografa, butik, prodavnicu i rent a car službu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Fame Beach nalaze se spoljašnji  bazen i dečiji bazen. Hotel ima  tursko kupatilo, dok ostale spa sadržaje gosti mogu da koriste u hotelu Fame Residence Kemer 5* koji se nalazi u neposrednoj blizini. Ljubitelji sporta mogu se zabaviti igrajući tenis ili bilijar, a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. 
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas