Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh, Egipat

Opis destinacije

Sahl Hasheesh zaliv se nalazi na samo dvadesetak kilometara od aerodroma, na Crvenom moru. Naizgled beskrajnih 12,5 kilometara zlatne peščane obale ljubi prozirno plavo more u ovom zalivu, čije romantično ime prevedeno na naš jezik jeste „zelena dolina“. U bajkovitu dolinu izuzetne lepote, sa građevinama i ukrasima iz persijskih i arapskih priča, smešteni su očaravajući hoteli za potpuni užitak.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Resort je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 30.460m², sastoji se od šestospratne glavne zgrade i 20 vila, u ponudi ima 550 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana, 7 bazena sa ukupnom površinom od 4.800m².  Hotel ima svoju marinu.

Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen.

Plaža
Hotel ima peščanu plažu širine 220m na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači velki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 550 smeštajnih jedinica od kojih svaka ima balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi Fi internet.
Superior  sobe imaju 28-30m².

Porodične sobe imaju oko 45m² i sastoje se od dnevnog boravka i sobe sa bračnim ili dva single ležaja.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled i užine. Hotel u ponudi ima glavni restoran View i nekoliko a la carte restorana – Al Khedive Oriental, Ginga Mexican & Brazilian, La Piazza Italian i Akina (azijska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – La Wien Lobby Bar, Carina Pub, Splash Pool & Beach Bar i Al Khedive Terrace Bar.

Plaća se:  ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizer, konferencijska sala, servis za pranje i peglanje veša, lekar, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel ima 7 bazena, 1dečiji bazen, aqua park (sa 30 tobogana), odbojku na plaži, stoni tenis, aerobik, zumbu, trbušni ples, jogu.

Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, iznajmljivanje vozila za golf i bicikla i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gsoti mogu da koriste teretanu besplatno

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas