Grecotel Astir Alexandropolis

Aleksandropolis,

Opis destinacije

Aleksandropolis je grad od pedesetak hiljada stanovnika na severoistoku Grčke. Prestonica je regionalne jedinice Evros u oblasti Istočne Makedonije i Trakije. Važna je luka i komercijalni centar ovog dela zemlje. Aleksandrupolis povezuje Istok sa Zapadom, Evropu sa Azijom... Ovaj lepi priobalni grad, čiji je zaštitni znak veliki svetionik, nalazi se oko 14,5 km zapadno od delte reke Evros , 40 km od granice sa Turskom, 320 km od Soluna sa kojim je povezan novoizgrađenim autoputem Egnatia, a 750 km je udaljen od Atine. Oko grada, uz obalu je mnoštvo malih ribarskih sela poput naselja Makri i Dikella... Blizina reke Evros, kao i brdovito zaledje čini da čak i u letnjim mesecima klima bude prijatna (prosečne gornje temperature u julu i avgustu oko 30 stepeni), a blizina mora i lepe peščane plaže u okolini grada, umnogome čine da odmor u Aleksandropolisu prođe ugodno...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotelski kompleks se nalazi na ulazu u Aleksandropolis. Hotel Egnatia je kategorisan sa 4, a Astir sa 5 zvezdica. Ispred ulaza u hotel započinje gradska promenade koja gostima pruža mogućnost da, za samo nekoliko stotina metara prijatne šetnje uz more, stignu do gradske luke, glavne trgovačke ulice, taverni, kafića, svetionika i ostalih atrakcija ovog lepog grada.

Plaža: 
Kompleks je smešten direktno na peščanoj plaži, u okruženju zelenih borova. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni za goste hotela. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu (uz depozit).

Hotelski sadržaji: 
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, a la carte restoran, tavern, dva otvorena bazena, bazen za decu, bar kod bazena, zatvoreni bazen, fitness centar, hamam, sauna, privatni parking, WI FI interne u javnim delovima hotela, nekoliko barova i restorana, ležaljke i suncobrani oko bazena.

Sobe: 
Sobe su elegantno opremljene i sadrže kupatilo, fen, sef, mini bar, telefon, SAT TV, bežičnu internet konekciju, klima uređaj i terasu.

Executive sobe sa pogledom na more ili park, površine oko 30 m², namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, opremljene sa francuskim ilid va standardna ležaja i sofa ležajem.

Executive sobe sa privatnim bazenom površine oko 30m2, namenjene su za smeštaj do 3 osobe opremljene sa francuskim ili dva standardna ležaja i sofa ležajem. Poseduju sopstveni bazen.

Astir Mezonete su površine 42m2. Mogu da ugoste do 4 osobe. Nalaze se ispred plaže i imaju pogled na more, ili delimičan pogled na more.

Usluga: Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.astiregnatia.com/the-hotels/astir-alexandroupolis.html  
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas