Grecotel Casa Marron

Lakopetra, Peloponez

Opis destinacije

Loutraki je jedan od najlepših grčkih primorskih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom i posete fakultativne izlete. U krugu od 70 km od grada se nalaze lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetama Akropolju i šopingom ne bi ste smeli da propustite. Lutraki ima jedinstvenu poziciju da se vidi i oseti zemlja prelepih kontrasta i duh legendi i mitova, nestalih civilizacija i starih gradova. Samo mesto uz plažu ima prelepo uređeno šetalište dužinom od 3-4 km koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu. Lutraki ima dugu tradicuju turističkog mesta jer je još kada je nakon razornog zemljotresa 1928.godine ponovo izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Plaža i more mesta Lutraki nose plavu zastavicu za kvalitet i čistoću mora od 1987.godine konstantno. Morska voda uz priobalje je toplija za par stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj jer se nekoliko izvora mineralne, topple vode uliva u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode. Grad nie tipično turističko mesto koje živi samo leto, već je ovo grad koji živi 365 dana u godini, gde možete pronaći originalne tavern sa domaćom kuhinjom, pijacu sa voćem i povrćem koje je raslo na okolnim plantažama, sa vrhunskim hladno ceđenim maslinovim uljem od maslina koje su rasle okupane suncem Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi na Peloponezu. Smešten je na udaljenosti oko 35 km od grada Patre i na oko 10km od aerodroma Araksos. Pripada poznatom lancu hotela Grecotel.

Plaža:
Plaža je peščano – šljunkovita sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: 
Hotel poseduje recepciju, terasu i bar koji na prvi pogled već oduzima dah svakom gostu. U okviru hotela je hotelski parking za goste koji dolaze automobilom. U okviru hotelskog kompleksa nalaze se i četiri bazena-jedan za odrasle, drugi dečiji, jedan veliki sa toboganima za decu i jednan zatvoreni bazenom u kome se voda greje. U okviru hotelskog kompleksa postoji još i stoni tenis, igralište za decu, animacija za decu, mala prodavnica. Unutar kompleksa se nalazi mali trg “Platia” oko koje se nalazi restoran, picerija, ouzerija, palančinkarnica i ala card restoran. Hotel poseduje i wellness centar sa bazenom, saunom, fitness centrum i sobama za masažu –uz doplatu. Tu su još i menjačnica, lekar po pozivu i razne druge aktivnosti na upit.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 267 smeštajnih jedinica, od toga 172 sobe i 95 bungalova u prvom redu ili prizemju. Sve sobe su opremljene klima uređajem, grejanjem, SAT TV, frižider, sefom, telefonom, kupatilom, fenom, balkon/terasa. U svakoj sobi postoji WiFi internet pristup.Sve sobe su po strukturi dvokrevetne, tip dodatnog kreveta - na razvlačenje/standardni.

Casa soba sa privatnim balkonom i pogledom iza je veličine oko 23 m². Dvokrevetne sobe glavne zgrade, idealno locirane u krilima glavne zgrade u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. Soba ima bračni ležaj ili dva sing ležaja i dodatni krevet za treću osobu i mogu da smeste dvoje odraslih i jedno dete ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Marron soba sa bočnim pogledom na more je veličine oko 26 m² i locirane su u glavnoj zgradi i imaju bočni pogled na more. Soba ima bračni ležaj ili dva sing ležaja i dodatni krevet za treću osobu i mogu da smeste dvoje odraslih i jedno dete ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Casa Bungalovi sa pogledom na vrt, veličine oko 23m², nalaze se u bungalovima u prelepom mediteranskom vrtu. Nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu. Imaju pogled na vrt. Soba ima bračni ležaj ili dva sing ležaja i dodatni krevet za treću osobu i mogu da smeste dvoje odraslih i jedno dete ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Marron Bungalovi sa pogledom na more, veličine oko 26m², nalaze se u bungalovima u prelepom mediteranskom vrtu. Nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu usred bašti hotela. Imaju pogled na vrt. Soba ima bračni ležaj ili dva sing ležaja i dodatni krevet za treću osobu i mogu da smeste dvoje odraslih i jedno dete ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Casa soba pogled na more sa privatnim balkonom, veličine oko 23m², nalaze se u glavnoj zgradi na prvom i drugom spratu.Imaju pogled na more. Soba ima bračni ležaj ili dva sing ležaja i dodatni krevet za treću osobu i mogu da smeste dvoje odraslih i jedno dete ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.
Junior porodični bungalow sa natkrivenom terasom u prizemlju sa pogledom na baštu,veličine oko 30m².Sastoje se od spavaće sobe sa bračnim krevetom i odvojenog prostora sa dva single kreveta za decu. Ne postoje vrata izmedju ode dve prostorije. Ovaj tip sobe može da smesti dve odrasle osobe i dva deteta.

Usluga: Allinclusive usluga, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.casamarron.grecotel.com

Napomena: Ovaj hotel je porodično orijentisan i za decu svih uzrasta postoje aktivnosti koje će ih oduševiti. Grecotelteens club za decu od 13 do 17 godina, Grecotelkids club za mališane od 4 do 12 godina, dok je na one najmladje Grecotel obratio posebnu pažnju odabirom hrane za bebe u svojim restoranima i bebi opremom (na upit) koja može da zatreba kada su bebe u pitanju. Tokom celog dana deca mogu uživati u raznim dečijim specijalitetima koji su vrlo oprezno birani za njih.
1. dan BEOGRAD – KASANDRA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN KASANDRA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN KASANDRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas