Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Grecotel Olympia Oasis Village Aqua Park se nalazi u mestu Lutra Kilinis na Peloponezu. Ovaj sofisticiran hotel za ljubitelje mora i Sunca sa dugom peščanom plažom, bazenima, toboganima, baštama i borovim šumama zadovoljice i najizbirljivije goste. Ovde možete u potpunosti da uživate sve udobnosti porodičnog odmora sa vrhunskim servisom, sistem usluga LUX ME koncept.

Plaža: 
Hotel je smešten samoj plaži dugoj 2 km. Plaža je peščana sa ležaljkama i suncobranima koji su uključeni u cenu.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotel se nalazi recepcija, restoran, bazen sa običnom vodom, 2 bazena sa morskom vodom, dečiji bazen, spa centar, recepcija, klima uređaj, bašta, menjačnica, parking, doktor na poziv (uz doplatu), mini market, suvenirnica, WIFI, ležaljke i suncobrani, mini klub, animacije za decu, igralište, sportski tereni. Za decu do 12 godina je predvidjen i namenjen “Tasty Corner”, “Grecoland kids program” i “Greco teens” program aktivnosti. Hotel Olimpia je mesto za razonodu, uživanje i zabavu. Akva park Olimpija pruža zabavu za najmladje i hrabre u srcu, svih uzrasta. Herkules i Olimpija, maskote Akva parka Olimpija, uvode vas u svoj svet grčkih bogova i heroja. Hotel ima 1 glavni bazen sa slatkom vodom (950m²), 1 avanturistički bazen sa lenjom rekom i toboganima sa slatkom vodom (412m²), 1 egzotični uređen bazen, morska voda (1200m²), 1 slatkovodni dečiji / dečiji bazen (250m²), 1 zatvoreni bazen (100m²), zagrejan u hladnijim mesecima. Ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena su uključeni u cenu i dodatno se ne naplaćuju.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 188 soba. U svim smeštajnim jedinicama postoji klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi internet, frižider, sef, telefon, kada/tuš, fen, balkon/terasa. Dečiji krevetac se može dobiti na upit.

Dvokrevetna soba sa bočnim pogledom na more su površine oko 30m2, nalaze se u
glavnoj zgradi i imaju bočni pogled more. Mogu da smeste 2-3 osobe i imaju bračni ili dva single ležaja i pomoćni ležaj. Sobe su po strukturi dvokrevetne i namenjene su smeštaju dvoje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Dvokrevetna soba sa bočnim pogledom na more u prizemlju i površine su oko 30m2, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bočni pogled more. Mogu da smeste 2-3 osobe i imaju bračni ili dva single ležaja i pomoćni ležaj. Sobe su po strukturi dvokrevetne i namenjene su smeštaju dvoje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Porodične sobe sa pogledom na more i površine su oko 38m2, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju pogled more. Sastoje se od dve prostorije koje su razdvojene kliznim vratima. Mogu da smeste 2-5 osobe i imaju bračni ili dva single ležaja u jednoj sobi i bračni ili dva single ležaja u drugoj sobi. Sobe su po strukturi dvokrevetne i namenjene su smeštaju dvoje odraslih i troje dece do 12 godina ili troje odraslih i jednog deteta. Postoji mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Bungalovi sa bočnim pogledom na more su površine oko 30m2, nalaze se u mediteranskom vrtu i imaju bočni pogled more. Mogu da smeste 2-3 osobe i imaju bračni ili dva single ležaja i pomoćni ležaj. Sobe su po strukturi dvokrevetne i namenjene su smeštaju dvoje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Dvokrevetna soba sa pogledom na more površine su oko 30m2, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju pogled more. Mogu da smeste 2-3 osobe i imaju bračni ili dva single ležaja i pomoćni ležaj. Sobe su po strukturi dvokrevetne i namenjene su smeštaju dvoje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Family bungalovi sa bočnim pogledom na more površine su oko 34m2, nalaze se u mediteranskom vrtu i imaju bočni pogled more. Sastoje se od dve prostorije koje su razdvojene kliznim vratima. Mogu da smeste 2-4 osobe i imaju bračni ili dva single ležaja u jednoj sobi i bračni ili dva single ležaja u drugoj sobi. Sobe su po strukturi dvokrevetne i namenjene su smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili troje odraslih i jednog deteta. Postoji mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Usluga: LUX ME koncept uključuje doručak, ručak, večeru, kao i izvanredne obroke po
narudžbi, grickalice tokom dana uključujući poslastičarnice i sladolede, vrhunski izbor pića i napitaka. Deca do 12 godina mogu koristiti tokom celog dana grickalice i užinu u Grecolandu (11:00-17:00), kao i ukusne užine u glavnom restoranu (12:30 -14:00).

Kontakt: www.rivieraolympia.com/olympiaoasis.html

Napomena: Ovaj prelepi hotelski kompleks smešten je na peščanoj plaži zapadnog Peloponeza, okružen je palmama i visokim čempresima koji mestu daju čarobni izgled. Preporuka je za porodice sa decom koje žele aktivan odmor.
1. dan BEOGRAD – PELOPONEZ
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN PELOPONEZ
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN PELOPONEZ-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas