H Hotel

St. Julian, Malta

Opis destinacije

Malta je uvek atraktivna i interesantna, kako za odmor i uživanje, tako i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove države. To je mala i gusto naseljena ostrvska država, koju sačinjava arhipelag usred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama, što je jedna od glavnih pogodnosti za prijatan odmor tokom većeg dela godine. Kultura Malte je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom, što posetu ovom letovalištu čini dodatno zanimljivom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
H Hotel se nalazi u živahnom okrugu Paceville u St. Julian’s. Smešten je u pozadini zaliva St. George’s Bay i okružen je barovima, noćnim klubovima i restoranima. 

Opšti podaci
H Hotel se nalazi u živahnom okrugu Paceville u St. Julian’s, nalazi se 400m od centra. Hotel je udaljem 8km od Vallette i 12km od aerodroma. Hotel ima 160 smeštajnih jedinica od kojih mnoge imaju pogled na zaliv St. George. Infinity by Hugo’s bazen na krovu pruža predivan pogled, koktel bar i hidromasažne kade. Nekim večerima hotel organizuje žurke na krovu koje traju do kasno u noć. 

Hotel je samo za odrasle 18+.

Plaža
Peščana plaža nalazi se u zalivu St. George 30m niz ulicu.

Smeštaj
Hotel se satoji od 160 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima WiFi, LCD TV, peglu, sef, minibar. Neki tipovi soba imaju balkone s pogledom na more, unutrašnji i spoljašnji jacuzzi.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu samo smeštaja i Bed&Breakfast. U hotelu postoje 3 restorana (Mila’s Kitchen, The Blackk Giraffe i Avocado).
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj..).

Spa & wellness
Hotel sadrži unutrašnji bazen, wellness centar koji obuhvata pet soba za tretmane (Hammam, Sauna, Steam Room, Salt Room i Emotional & Bucket Shower).
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas