Hillstone Bodrum Hotel and Spa

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 1km od centra Bodruma i 28km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2020. godine i ima ukupno 96 soba. Nalazi se u prelepom prirodnom okruženju, a zauzima površinu od 20.000m2. U bašti hotela se nalazi 250 stabala banane i 200 palmi, tako da botanički gledano spada u jednu od najbogatijih i najlepših hotelskih bašti u Bodrumu. Gosti ovog hotela mogu uživati u prelepom pogledu na čitav Bodrum, hotelske sobe i restoran imaju pogled na Egejsko more, Bodrumsku luku i ostrvo Kos. Hotel ima glavni restoran, à la carte restoran, Spa centar, fitness centar, zatvoreni bazen, bazene na otvorenom.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel se nalazi 3km od obale. Hotel organizuje besplatan servis gostima do plaže u mestu Torba sa kojom hotel ima dogovor o saradnji.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, LCD TV, Wi-Fi internet, klimu, sef, mini bar, set za kafu i čaj i fen za kosu.

Deluxe sobe imaju površinu 35m2, predviđene su za dve osobe i ima ih ukupno 37.

Luxurious sobe imaju površinu 40m2, predviđene su za dve osobe i ima ih ukupno 26.

Palm suite ima površinu 80m2, predviđen je za tri osobe i ima ih ukupno 28. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka i kupatila sa velikom kadom.

Panorama suite  imaju površinu 160m2 predviđen je za četiri osobe i ima ih ukupno 3. Sastoji se od dnevnog boravka, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila.

Maestro villa  ukupne površine 1000m2, na tri sprata sa dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinjom, zasebnim privatnim bazenom i Spa centrom.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom – samoposluživanje u glavnom restoranu. Gosti mogu da koriste glavni restoran Mamas Home, Boulevard Bistro, Şömine bar, Lobby bar, Popular pool bar.

Plaća se: svi obroci (osim doručka), sveže ceđeni sokovi tokom doručka, poslastice, vina, uvozna i premium pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Menjački poslovi, doktor, organizovanje transfera, servis za pranje i peglanje veša, market, frizerski salon, konferencijska sala.

Sport i zabava
Hotel ima zatvoreni i otvoreni bazen u Spa centru, 3 bazena na otvorenom, dečiji bazen, a od drugih aktivnosti tu su pilates, yoga, fitness centar, bioskop kao i večernji program.

Spa & wellness
Hotelski Spa centar zauzima površinu od 2500m2 i u okviru njega se nalazi: 3 turska kupatila, 3 saune, 7 soba za masažu, 2 parna kupatila, zatvoreni bazen, Vitamin bar, jacuzzi. Sve usluge u Spa centru su uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas