HM Gran Fiesta

Playa de Palma, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u zalivu Playa de Palme. U blizini hotela su poznati Akvarijum, tržni centar, kao i brojni restorani i barovi. Aerodrom je udaljen 4 km.

Plaža:
Hotel se nalazi u prvoj liniji do plaže.

Hotelski sadržaj:
Otvoren bazen okrenut prema plaži i sa delom za decu, prostrana terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, snek bar, mali zatvoren bazen sa džakuzijem, sauna, internet kutak u lobiju (uz doplatu), sala za sastanke, snek bar, restoran sa obrocima po principu „švedskog stola“. Na krovu hotela nalazi se zona za opuštanje sa bazenom, ležaljkama i barom sa laganom muzikom. Predivan pogled na ceo zaliv pruža se sa krova hotela.

Sobe:
241 soba sa direktnim ili delimičnim pogledom na more. Sve sobe su sa kupatilom, fenom za kosu, telefonom, terasom, TV-om, klima uređajem, mini-barom,frižiderom i sefom (uz doplatu).
Maksimalni broj osoba u sobi: 2 odrasle osobe

Usluga :
Polupansion  po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.hmhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas