Hotel Aegean Melathron

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Izgrađeno u središtu poluostrva Kasandra, na njegovoj istočnoj strani, Kalitea (Kallithea, Καλλιθέα) je kosmopolitsko turističko naselje, vrlo popularno u letnjim mesecima. Kalitea je poznata po najboljem noćnom životu na Halkidikiju, sa mnoštvom klubova i barova na plaži, odnosno diskoteka van naselja, pa veliki broj mladih baš ovde provodi leto. Udaljena 84 kilometara južno od Soluna, Kalitea se nalazi na putu ka Haniotiju od koga je udaljena nešto malo manje od 16 kilometara. Prelepo mestašce Afitos na severu udaljeno je 3 km, dok je naselje Kriopigi na jugu na svega 5 kilometara. Kalitea je i mesto iz koga polazi put za zapadnu obalu Kasandre, pa je glavni grad ovog poluostrva, Kasandria, udaljena 4,5 km, a letovalište Siviri 9 kilometara. Kalitea ima oko 800 stanovnika koji se pretežno bave turizmom, dok ga višestruko veći broj turista posećuje u toku leta. To je moderan centar, sedište istoimenog okruga, koji krase veliki hoteli i tradicionalne kuće, prodavnice suvenira, taverne i restorani, a može se pohvaliti i značajnim arheološkim nalazištima. Zaštitni znak mesta je park sa prelepim vidikovcem, odakle počinju stepenice koje vode do plaže. Tim putem se izlazi na hotel Amon Zeus koji ima i verovatno najlepšu plažu u mestu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Aegean Melathron se nalazi na plaži (najudaljeniji objekat udaljen je od plaže oko 500m i prelazi se ulica), 3 km od mesta Kalitea, 85 km od Soluna, na istočnoj obali Kasandre. Hotel raspolaže sa 254 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, taverna, tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, dečiji bazen, barovi oko bazena i na plaži, punkt za sportove na vodi (skijanje na vodi, pedaline, kanui...), stoni tenis, joga, aerobik, fitnes studio, animacija za decu, tenis teren, večernja animacija, menjačnica, glavni bar, disko, spa centar.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, internet, mali frižider, kupatilo, fen, balkon/terasa. Postoje sobe za goste sa posebnim potrebama. 

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). 

Napomena: obaveznih 50% uplate za rane rezervacije sa popustima. 

 https://www.aegeanmelathron.gr/en-gb
-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas