Hotel Alma

Petra, Lezbos

Opis destinacije

Lezbos je treće po veličini ostrvo u Grčkoj, nalazi se u severo-istočnom delu Egejskog mora. Prostire se na površini od 1 633 km², sa dužinom obale od 320 km. Svega 20 km udaljeno od obale Turske i grada Ajvalik. Najveći i glavni grad na ostrvu Mitilini, gde se nalazi i aerodrom i luka, ali je najvažniji grad Molivos (Mitimna), grad koji se zbog svoje jedinstvene arhitekture nalazi pod zaštitom UNESCO-a.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Smešten na padini brda, iznad morske obale, hotel Alma je privilegovan sa zadivljujućim pogledom na Egejsko more i tradicionalno selo Petra.
Njegove zgrade se prostiru u velikom vrtu od 42.000 m². Prostrane sobe su udobne, zanimljivog dizajna i sve imaju balkone ili terase sa prekrasnim pogledom.
Hotel Alma smešten je u brdskom podrucju Avlaki, na 500 m udaljenosti od uske pešcane plaže. Od centra mesta Petra je udaljen 800 m, od grada Molyvos (Mythimna) 7 km, a od aerodroma i glavnog grada na ostrvu 65 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobby, restoran, a la carte restoran, bazen, deciji bazen, bar pored bazena, terasa za suncanje, snek bar, mini igralište za decu, wi-fi internet u lobiju, parking, ostava za prtljag.

Sobe:
klima uredaj, SAT TV,  sef (uz doplatu),, kupatilo,  balkon ili terasa. 

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela). 

Napomena: 
 hotel Alma je jedan od najluskuznijih na ostrvu.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas