Hotel Amira Beach Resort & Spa

Adelianos Kampos, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja




Mesto: Adelianos Kampos, Retimno, KRIT, Grčka
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Polupansion
Usluga: polupansion (doručak/večera-švedski sto-samopolsuženje)
Lokacija: Hotel se nalazi u letovalištu Adelianos Kampos, oko 5 km od grada Retimna. Od aerodroma Hanja je udaljen oko 65 km, a od aerodroma u Heraklionu oko 75 km. Hotel je smešten na samoj peščanoj plaži. Ulaz u vodu peščano-šljunkovit.
Hotelski sadržaj: recepcija, 3 restorana, 3 bara (lobi, bazen, plaža), veliki otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen i spa centar, fitness centar, frizer, igraonica sa igrama u zatvorenom, TV soba, prostor za čitanje, bilijar, stoni tenis, vodeni sportovi sa instrukcijama, u blizini hotela pod zasebnom upravom, jedrenje na dasci, jedrenje, ronjenje na dah, ronjenje, skijanje na vodi, animacija, sala za konferencije, mini market, privatni parking.
Sobe: klima, kupatilo, odvojenim WC-om i tuš, fen za kosu, bade mantili i papuče, peškiri za bazen i plažu, telefon, SAT TV, balkon, elektronski sef, aparat za čaj i kafu, aparat za kafu Espresso, mini frižider, usluge pranja veša, hemijsko čišćenje.
Napomena: Luksuzni hotel sa 5* otvara se za letnju seonu 2022.
Hotel je namenjen osobama starijim od 16 godina

- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas