Hotel Arsi Enfi City Beach

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Arsi Enfi City Beach nalazi se na prelepom šetalištu, od peščano šljunkovite javne plaže udaljen je oko 50 m uz prelazak ulice. Oko 1,5km udaljen je od centra Alanje, a od aerodroma u Antaliji oko 130km.

Hotelska ponuda:
recepcija, lift, restoran, bar, besplatan wi-fi internet u javnim prostorijama, spoljašnji bazen za odrasle sa delom za decu, jedan toboga, animacija.

Sportske aktivnosti:
Gostima koji žele da se relaksiraju tokom boravka u Arsi Enfi City Beach hotelu na raspoglanju su tursko kupatilo, sauna i prostorije za razne vrste masaža (uz doplatu).  Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu ze zabaviti igrajući bilijar, dok je na gradskoj plaži, uz doplatu, moguće uživati u raznim sportovima na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
doktor na poziv, usluga  pranja i peglanja veša, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ležaljke i suncobrani na plaži, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, tursko kupatilo, sauna, masaža, motorizovani i ne motorizovani sportovi na vodi, bilijar, telefon, fax, sobna usluga.

Plaža:
od peščano šljunkovite javne plaže udaljen je oko 50 m uz prelazak ulice. Upotreba suncobrana i ležaljki je uz doplatu.

Smeštaj: Arsi Enfi City Beach hotel raspolaže sa 132 smeštajne jedinice. U ponudi su standradne sobe.
Standradne sobe su kvadrature oko 18 m2 sastoje se od jedne prostorije i kupatila, prostorije sa dva standardna kreveta (dva odvojena kreveta ili francuski krevet) sa mogućnošću  dodavanja pomoćnog ležaja. Soba ima: kupatilo, fen za kosu, individualni klima uređaj, mini bar (prazan, uz doplatu), Wi - Fi internet, sef(uz doplatu), balkon, SAT TV, telefon (uz doplatu).

Ishrana:
all inclusive "sve uključeno" (od 10:00 - 23:00) samoposluživanje - izbor više jela hotelskih majstora jedinstvene turske i internacionalne kuhinje, prema hotelskim pravilima i terminima - doručak, ručak i večera, kafa i kolači, uključena su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama.

https://www.arsihotels.com/gallery.php 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas