Hotel Barut Lara Collection

Lara, Turska

Opis destinacije

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Barut Lara se nalazi na peščanoj plaži Lara, 12 km od centra grada Antalija, 10 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2011. godine. Ubraja se u jedne od najboljih hotela na ovom delu obale i dobitnik je mnogih međunarodnih priznanja. Sastoji se od glavne zgrade, gde su sobe sa delimičnim pogledom na more i de luxe sobe sa pogledom na more, i aneksa sa sobama koje gledaju na vrt.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, osam a la carte restorana, pet barova, šest bazena na otvorenom, dva dečija bazena i jedan zatvoreni, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, pikado, vaterpolo, tri teniska terena, teren za skvoš, mini golf, pet tobogana (tri za odrasle i dva za decu).

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu otvoreni i zatvoreni, dva tobogana za decu, mini klub i teenage klub, igralište za decu. Bary star baby koncept za najmlađe do 2 godine: na zahtev besplatno se mogu dobiti kolica, bejbi telefon, nosiljka za bebe, prostirka za presvlačenje, kada, noša, bejbi šampon, sunđer i losion, grejač za flašice, vlažne maramice za bebe, ketler, stolica za hranjenje i mleko. Bejbi formule i pelene mogu se kupiti u hotelu.

Sportske aktivnosti:
aerobik, step, fitnes centar, hamam, sauna, stoni tenis, mali fudbal, mini golf, tenis, skvoš, kanu, pedaline, surf i katamaran (uz dozvolu).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
izabrana vina iz čitavog sveta, room service, usluge doktora, servis za pranje rublja i hemijsko čišćenje, telefon i fax, sportovi na vodi, nargile, frizer, usluge spa centra, atari igrice, bilijar.

Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
u glavnoj zgradi su veličine cca 40 m2, klimatizovane, mini bar, sef, set za kafu i čaj, DVD plejer, kupatilo, fen, bademantil, papuče,  balkon ili terasa. Sobe u garden delu su veličine 30 m2 i isto opremljene kao i standardne. Deluxe sobe su opremljene isto, veće su, oko cca 50 m2.

Ishrana:
ultra all inclusive - „sve uključeno“ (samoposluživanje – izbor više jela), po hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak i večera, noćni bife u glavnom restoranu i poslastičarnica, a la carte restorani (u mediteranskom restoranu i Sofa fine dining deci do 12 godina ulaz je zabranjen) uz rezervaciju, sladoled.

http://www.baruthotels.com/en/lara 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas