Hotel Belconti Resort Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Belconti Resort je hotel starijeg datuma koji se nalazi u Beleku od čijeg centra je udaljen 1 km, 35 km od Antalije, 30 km od aerodroma. Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži koju okružuju borova i šuma eukaliptusa. Ima 596 soba od kojih je 426 u glavnoj zgradi dok su Club sobe u okolnim zgradama (bungalovima).

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la card restorana sa tradicionalnom turskom, italijanskom hranom i ribljim specijalitetima, bar, bar pored bazena i snek bar, dva velika bazena sa četiri tobogana, dečiji bazen, igralište, mini klub i animacija za decu, spa centar u okviru koga su đakuzi, turkso kupatilo, sauna, fitnes centar i centar lepote, frizer, šoping centar, Wi-Fi internet. 

Ponuda za najmlađe:
dečiji bazen, četiri tobogana, igralište, mini klub i animacija.

Sportske aktivnosti:
teniski tereni, stolovi za ping-pong, tereni za mini golf, košarku i odbojku na pesku, sportovi na vodi, fudbalski teren. 

Plaža:
hotelski kompleks se nalazi na privatnoj peščanoj plaži okruženoj sa borovom i eukaliptusovom šumom, a zgrada hotela se nalazi u bogatoj, lepo uređenoj bašti.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
tenis, osvetljenje na teniskim terenima, fudbal, stoni tenis, sportovi na vodi, igrice na računaru, masaže, tretmani lepote, frizer, uvozna pića, čuvanje dece, servis za pranje veša, doktor na poziv, a la carte restorani.

Sobe:
sve sobe su starijeg datuma i nameštaja, imaju klima uređaj, telefon, kupatilo s fenom, sef, mini bar, balkon ili terasu, Wi-Fi internet. Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi, dok su Club sobe i economy sobe u bungalovima.

Ishrana:
ultra all inclusive -"sve uključeno" - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera (samoposluživanje - izbor više jela),  snekovi tokom dana, popodnevni sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (uz ručak i večeru). 

Napomena:
naše mišljenje hotel kategorije 4* 

https://www.belconti.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas