Hotel Bluesun Jadran

Tučepi, Hrvatska

Opis destinacije

Letovanje na Hrvatskom primorju pruža nezaboravno iskustvo spoja prelepih plaža, bogate kulturne baštine i ukusne mediteranske kuhinje. Ovo područje obuhvata obalu Jadranskog mora, prepunu slikovitih gradova, tradicionalnih sela i netaknute prirode. Bez obzira da li ste ljubitelj sunčanja, avanture ili kulturnog istraživanja, Hrvatsko primorje ima mnogo toga da ponudi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Hotel Bluesun Jadran je otmeni sezonski htel okružen šumom na šljunkovitoj plaži. Udaljen je 3 km od luke Makarska i 101 km od aerodroma u Splitu. Moderne sobe sa balkonom imaju televizore, besplatan Wi-fi internet, prostor za sedenje, mini barove i aparate za čaj i kafu. Bolje sobe imaju pogled na more ili planine. Postoje tri restorrana i tri bara u okviru hotela. Ostali sadržaji hotela obuhvataju terasu za sunčanje i spa centra gde možete da se opustite i relaksirate uz masažu tela, ili da vežbate u teretani.
Hotel pruža luksuzan odmor gde ćete uživati u vrhunskom smeštaju, a zahvaljujući majstorstvu kuvara koji od svežih, lokalnih namernica kreiraju fantastične ukuse te obroci na Jadranu su istinsko gastronomsko iskustvo.  
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 30% od ukupne cene putovanja, a preostalih 70% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- gotovinom 
- čekovima 
- platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas