Hotel Careta Paradise

Tsilivi, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj pre svega porodični hotelski rizort sa akva parkom koji se sastoji od 9 objekata, smešten je nedaleko od najpopularnijeg letovališta Tsilivi (1,2 km) u mestu Tragaki. Nalazi  se na  8 kilometara od centra grada i luke Zakintosa i 12 kilometara od aerodroma.

Plaža:
Peščana plaža “Ampoula” je udaljena 300 metara od hotela (suncobrani i ležaljke uz doplatu).

Sadržaj hotela:
Od sadržaja gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, lobi, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, dečji bazen,  vodeni park sa nekoliko tobogana, glavni restoran, teretana (besplatno), igralište za decu, wi-fi besplatno u lobiju hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 225 soba raspoređenih u prizemlju ili na prvom sptratu. U našoj ponudi su sobe tipa “porodične” (30kvm) koje se sastoje od dve prostorije od čega u jednoj bračni ležaj, dok su u drugoj prostoriji dva singl ležaja. Porodična soba može da primi maksim dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete, dok je beba kao peti putnik u sobi na upit. Sadrži klima uređaj (besplatno), SatTV, telefon, Wi-Fi (uz doplatu u sobama), frižider, sef (uz doplatu – 2,5 evra dnevno, plaćanje na licu mesta), kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, terasu ili balkon. Krevetac za bebu - na upit (besplatno, obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:
All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.
All inclusive koncept se sastoji u sledećem:
Bar sa pićem od 11-23h, doručak od 07:30-10:00h, ručak od 12:30-14:30h, večera od 18:30-21:00h. Popodnevna užina je na raspolaganju gostima od 11:00-17:00h, bezalkoholni napitci od 10:30-23:00h u glavnom baru, a lokalna alkoholna pića od 11:00-23:00h, takođe u glavnom baru.

Kontakt:
http://www.carettaparadise.gr/ 
1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas