Hotel Carine Hotel Park

Bijela, Crna Gora

Opis destinacije

Bijela je malo gradsko naselje u Boka Kotorskom zalivu u opštini Herceg Novi (Crna Gora) na putu između Kamenara i Herceg Novog.U prošlosti je Bijela bila selo ribara, vinogradara, maslinara i pomoraca, a najprepoznatljivija je po tradiciji brodogradnje. Bijeljanske su plaže male, peskovite, i ima ih mnogo.Iz Bijele se pešice može do zanimljivih mesta poput slikovitih ruralnih ambijentalnih celina.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Carine Hotel Park 4* se nalazi u Bokokotorskom zalivu, u mestu Bjela, smešten na samo par koraka od plaže koja je u osnovi betonska, a polovina njene površine je posuta šljunkom. Aerodrom je udaljen na oko 12 km od hotela. 

Hotelska ponuda:
tri bazena, dečije igralište, lift,  WI-FI internet, recepcija, restoran, bar, snek bar, spa & wellness, parking, usluga pranja veša (uz doplatu), privatana plaža, ležaljke i suncobrani.

Sobe:
standardna soba - pogled planina: klima uređaj, sef (uz doplatu), telefon, peškiri, fen, kupatilo, balkon/terasa.
porodična soba: klima uređaj, sef (uz doplatu), telefon, peškiri, fen, kupatilo, balkon/terasa.
standardna soba - bočni pogled more: klima uređaj, sef (uz doplatu), telefon, peškiri, fen, kupatilo, balkon/terasa.
 
Ishrana: 
all inclusive "sve uključeno" - doručak, ručak, užina i večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna i alkoholna nacionalna/lokalna pića prema hotelskim pravilima. 

Hotelska ponuda
Carine Hotel Park 4* se nalazi u Bokokotorskom zalivu, u mestu Bjela, smešten na samo par koraka od plaže koja je u osnovi  betonska, a polovina njene površine je posuta šljunkom. Aerodrom je udaljen na oko 12 km od hotela. Carine hotel park je takođe blizu mnogih zanimljivih mesta kao što su Kotor (15 km), Perast (18 km), Herceg Novi (12 km). Hotel je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u čarima morskog odmora uz samo minut hoda do plaže. Gosti mogu uživati u privatnoj plaži ispred hotela. Bokokotorski zaliv pruža spektakularne pejzaže koji se protežu ispred hotela, čineći ga savršenim mestom za opuštanje i uživanje. Carine Hotel Park se ponosi All Inclusive uslugom, koja obuhvata raznovrsne obroke. Takođe hotel svojim gositma nudi razne vrste izleta širom Crne Gore. Aktivnosti poput vožnje biciklima, planinarenja, raftinga na Tari i ronjenja u zaliv.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas