Hotel Casa Cook

Potokaki, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Potokaki, SAMOS, Grčka
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto – samoposluženje).
Lokacija: nalazi se u šumskom pejzažu ostrva Samos na svojoj plaži u jednom od istorijski najbogatijem delu Mediterana. Od mesta Pythagorio je udaljen 2km u neposrednoj blizini aerodroma.
Sadržaj hotela: Najnoviji hotel iz luksuznog lanca Casa Cook inspirisan tradicionalnim, lokalnim grčkim kućama ali u modernom prostoru. Sadrži recepciju, dva restorana, 6 bazena, suncobrane i ležaljke pored bazena i na plaži, peškire za plažu, bar na bazenu, spa centar, parking.
Sobe: kupatilo, TV, sef, frižider, frižider za vino, bežični telefon, bežični bluetooh zvučnik, mašina za nes kafu, ketler, balkon/terasa.

Napomena: hotel je namenjen starijima od 16 godina.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas