Hotel Diamond Premium Hotel & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Diamond Premium Hotel & Spa nalazi se u regiji Titrayengol, udaljen je oko 7km og centra grada Sidea i oko 70km od aerodroma u Antaliji. Počeo je sa radom 2015. godine. Zauzima zavidnu površinu od 26.000 m² koja obiluje brojnim sadržajima za sve uzraste. Peščano-šljunkovita plaža udaljena je 250 m od hotela i do nje se dolazi podzemnim prolazom.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, 5 liftova, glavni restoran, 2 a la carte restorana - turski "Sultan" i mediteranski "Carpaccio", 9 barova, poslastičarnica, besplatan wi-fi internet u sobama i javnim prostorijama, bazen na otvorenom i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, spa centar, mini klub (za uzrast od 4 - 12 godina), peškiri za plažu (uz depozit), animacija šest dana nedeljno, muzika uživo, amfiteatar, teretana, stoni tenis, 3 sale za sastanke, dijetalni meni (na upit, uz prethodnu najavu).

Ponuda za najmlađe:
Za najmlađe goste Diamond Premium Hotel & Spa je obezbedio bazen za decu, tobogane, mini klub, mini disko, igralište i animaciju.

Sportske aktivnosti:
Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati u sportovima na vodi (uz doplatu), dok za relaksaciju mogu koristiti spa centar kao i uslugu masaže i tretmane nege lica i tela (uz doplatu). Takođe na raspolaganju Vam je i stoni tenis i blijar.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
đakuzi, bilijar, noćni klub, butik, frizer, fotograf, mini market, usluga masaže, tretmani i nega lica i tela, usluga iznajmljivanja automobila, usluga pranja veša, doktor na poziv, fax, sobna usluga, određena uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, svi vodeni sportovi, telefon, fax i ostalo van koncepta.

Plaža:
peščano-šljunkovita plaža udaljena je 250 metara od hotela i do nje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani  su besplatni za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Smeštaj:
Hotelskim kompleksom dominira glavno sedmospratno zdanje u kojem je raspoređeno čak 496 soba. Tipovi soba: standard soba (oko 28m2, maksimalno tri osobe), porodična soba tip 1 (oko 54 m2, dve sobe odvojene vratima , jedno kupatilo, maksimalno četiri osobe), porodična soba tip 2 (oko 56 m2, dve sobe odvojene vratima , dva kupatila, maksimalno četiri osobe), junior suit (oko 56m2, maksimalno dve osobe). Sve sobe sadrže: francuski krevet ili dva odvojena kreveta dok je treći ležaj pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (dopunjuje se svakodnevno vodom i skovima), Wi - Fi internet, SAT LCD TV, sef, balkon / terasa, telefon (uz doplatu).

Ishrana:
Ultra all inclusive - ultra "sve uključeno"  prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, užina, kafa i kolači, palačinke, sladoled, večera, kasna večera (samoposluživanje - izbor više jela), u hotelu lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima, točeno pivo, vino u čaši, sokovi, voda, čaj, neskafa, a la carte restorani - neophodna je rezervacija unapred.

https://www.thediamondhotels.com/diamond-premium-hotel-spa/tr 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas