Hotel Ergun

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Ergun smešten je u centru Alanje, na pešačkoj udaljenosti od plaže Kejkubat (600 m) i Kleopatra (900 m). Aerodrom u Antaliji udaljen je od hotela 130 km.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, recepcija, bazen sa ležaljkama i suncobranima, parking, soba za prtljag, Wi-Fi internet konekcija u lobiju.

Plaža:
plaže Kejkubat (600 m) i Kleopatra (900 m) su na pešačkoj udaljenosti od hotela. Do plaže Kejkubat besplatan je šatl bus od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
bar na bazenu, mini market, frizer, room service, sef, Wi-Fi internet konekcija u sobama, sva uvozna pića.

Sobe:
hotel ima 62 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet konekcija (uz doplatu), sef i mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima traje od 10:00h do 22:00h - doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10:00 do 22:00 h u Terrace baru.

https://hotelergun.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas