Hotel Grand Kolibri Prestige & Spa

Alanja, Turska

Opis destinacije

ALANJA je savršena kombinacija zelenila i dugih peščanih plaža koje su zapravo i obeležje ovog turističkog centra. Sa jedne strane grada turisti se mogu upoznati sa istorijskim znamenitostima poput osmougaone Crvene kule (Kizil Kula), običajima i gostoljubivošcu stanovništva, cuvenim turskim šopingom, gastronomskim specijalitetima i najboljim nočnim provodom u regiji. Na drugoj, mirnijoj, strani grada nalaze se hotelski kompleksi duž zlatnih peščanih plaža od kojih mnoge sa ponosom nose obeležje Plave zastavice. Najpoznatije su Kleopatrina i Kejkubat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Grand Kolibri Prestige & Spa 5* se nalazi u regiji Turkler, 15km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija. Prostire se na površini od 13.000 m2.Hotelski deo plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom, se nalazi preko puta ulice. Ovo je potpuno nov hotel, modernog dizajna, čija izgradnja je završena u novembru 2020. godine, a svoja vrata za goste je otvario od 1.juna 2021. godine.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restorani (turski i riblji - besplatno jednom u toku boravka, uz obaveznu rezervaciju), barovi, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogni, Spa & Wellnes centar, tursko, kupatilo, sauna, dnevna i večernja animacija, sobna usluga.

Ponuda za najmlađe:
mini klub (za uzrast od 4-12 godina), dečije igralište, mini disko.

Sportske aktivnosti:
fitnes centar, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, gimnastika, sport na vodi,

Plaža:
Do hotelskog dela plaže se dolazi mostom koji vodi preko ulice. Hotel obezbeđuje svojim gostima peškire za plažu uz depozit. Plaža je peskovita, a ulaz u more je šljunkovit sa kamenom pločom. Gostima je obezbedjen ponton sa kog se bezbedno merdevinama spušta u vodu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sef, usluga masaže, razni tretmani nege lica i tela, usluga pranja i peglanja veša, bilijar, sportovi na vodi, bilijar, sveže ceđeni sokovi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, rent a car, doktor, spa usluge, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, telefon i fax.
Samo u lobiju se nalazi kablovski internet uz sopstveni kompjuter bez doplate.

Smeštaj:
ukupan broj soba je 300, i raspoređene su u 3 bloka. Sobe su kvadrature oko 30m2, dok su sobe sa đakuzije nešto veće i imaju oko 34-40m2.
Svaka soba ima: kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar (voda i mineralna voda dopunjuju se svaki dan), set za čaj i kafu, LCD SAT TV, Wi-Fi i sef (uz doplatu), telefon.

Ishrana:
ultra all Inclusive – ultra "sve uključeno" – samoposluživanje,izbor više jela, doručak, ručak, večera, topla i hladna užina, kafa, kolači i sladoled, turska kafa, kokteli, noćna supa, domaća i pojedina strana alkoholna i bezalkoholna pića.
Lobi bar je otvoren 24h, Snack bar na plaži od 11:00 do 18:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran sa rezevacijom unapred i jednom tokom boravka.
 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas