Hotel Gypsophila Club Marine

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Gypsophila Club Marine, hotel najviše kategorizacije, nekadašnji hotel Amara Club Marine Nature, nalazi se u čuvenom letovalištu Kemer, u regiji Beldibi. Zbog oaze zelenila kojom je okružen odaje izgled botaničke bašte i nudi potpunu privatnost i mir na samoj plaži koja je peščano-šljunkovita sa dva pontona i nizom udobnih ležaljki. Aerodrom Antalija udaljen oko 40 km, a centar grada Kemera se nalazi na oko 15 km udaljenosti. Sagrađen je 1991. godine, a renoviran 2018. godine i obuhvata površinu od 55.505 m² i sastoji se od 18 dvospratnih i trospratnih bungalova (samo 3 bungalova su trospratna), odlikuje se dobrom uslugom i nalazi se u idiličnom okruženju u borovoj šumi sa velikim brojem sadržaja za decu. U pitanju je hotel u kom ćete naći zabavu i mir u isto vreme, i gde će svaki momenat odmora biti maksimalno ispunjen.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran, 3 a'la Carte restorani u kojima se poslužuje mediteranska, italijanska i nacionalna turska kuhinja (jednom tokom boravka besplatno, dok se riblji restoran plaća), dijetalni meni, barovi, otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, aerobik, košarka, boćanje, pikado, akvabik, vaterpolo, tenis, fitnes centar, spa centar, tursko kupatilo, sauna, amfiteatar, uživo muzika, dnevna i večernja animacija, sala za sastanke.
Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama, lobiju i sobama.

Ponuda za najmlađe:
Za najmlađe goste tu su: bazen sa toboganima, dečiji meni, mini klub za najmlađe - od 4 do 8 godina, junior klub za malo starije - od 8 do 12 godina i teenage klub sa zanimacijama u skladu sa tinejdžersim dobom - od 12 do 16 godina. Tu su i mini disko i bioskop i lepo uređeno igralište u čarobnom prirodnom okruženju, pa je hotel vrlo primamljiv porodicama. Bogat animacioni program učiniće boravak Vaših mališana nezaboravnim.

Plaža:
Nalazi se na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži dugačkoj oko 150 m. Ima bar na plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni su za goste hotela. Paviljoni na plaži su uz rezervaciju i doplatu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
Sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, diskoteka, doktor na poziv, fotograf, biblioteka, sportovi na vodi, frizer, Spa i Wellness centar, usluga masaže i svi tretmani za lepotu, teniski tereni i osvetljenje za teniske terene, bilijar, usluga čuvanja dece, usluga iznajmljivanja automobila, usluga pranja veša, sobna usluga, telefon, fax.

Smeštaj:
Kompleks se sastoji se od 18 dvospratnih i trospratnih bungalova (samo 3 bungalova su trospratna), ima 399 soba raspoređenih u bungalove i podeljenih u 4 kategorije: standardne sobe, superior (iste kao i standardne samo veće kvadrature), porodične i suit. Sve sobe su komforne, stilski lepo uređene i imaju: klima uređaj, SAT LCD TV, besplatan Wi-Fi internet, mini bar, sef, ketelr, set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
ultra All Inclusive - ultra "sve uključeno", samoposluživanje - izbor više jela prema hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera, ponoćna užina, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže voćne sokove tokom doručka, dijetalni bife - ugao sa diet i zdravom hranom u glavnom restoranu, dečiji bife, sladoled tokom dana, a'la Carte restorani  sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka(robilji restiran je uz doplatu).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas