Hotel I Resort Beach Hotel

Stalida, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće Grčko ostrvo, koje svoju raznovrsnu ponudu nudi onima koji odluče da svoje letovanje provedu na ovom uzbudljivom mestu. Specifično po svom geografskom položaju i jedinstvenoj topografiji, Krit ima četiri regije - Hanju, Retimno, Heraklion i Lasiti. Svaka od ovih regija nudi mnoštvo različitih sadržaja za jedan ispunjen odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
I- Resort Beach Hotel je smešten na nekoliko minuta hoda od centra Stalide, 50 m od peščane plaže prošarena kamenim stenama. Udaljen je grada Heraklion oko 30 km dok je međunarodni aerodrom udaljen 28 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran "Joi", a la carte restoran "Bliss", restoran Aithrio, bar, snek bar, dva bazena, 1800m2 sunčana terasa oko bazena sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, Spa centar, sauna, hamam, đakuzi, teretana, teniski teren, poslovni centar, sobna usluga, ostava za prtljag, beslatan Wi-fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama,usluge pranja i peglanja veša,  sef na recepciji, amfiteatar, večernji muzički program, salon lepote, usluge faksa i fotokopiranja,  parking.

Sobe: 
klima uređaj, telefon, sef, TV, besplatan Wi-fi internet, aparat za kafu/čaj, kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Postoji mogućnost doplate All inclusive "sve uključeno" - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna pića i lokalna alkoholna pića prema hotelskim pravilima i terminima.

Hotelska ponuda
I-Resort Beach Hotel je odličan izbor za parove i porodice koji traže opuštajući odmor. Prelepa Kritska peščana plaža pruža jedinstvene trenutke posetiocima šetajući duž obale u dužini od 5 kilometara, sa brojnim lokalnim restoranima, suvenirnice, prodavnicama i barovima.
Hotel ima spoljašnje bazene okružene terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Bazen u hotelu pruža predivan pogled na plažu. Takođe, tu je i praktičan bar pored bazena koji služi razna osvežavajuća pića i lagane obroke.
U hotelu ćete pronaći teretanu kako biste ostali aktivni, kao i spa centar koji nudi tretmane lepote i masaže. Stoni tenis i pikado su neke od aktivnosti koje se nude u hotelu. Takođe, hotel ima program zabave koji uključuje živu muziku i animacije.

Za one koji žele da se upuste u upoznavanje novih kultura, Agios Ioannis je prilika koja se ne sme propustiti. To je vizantijska crkva koja je izgrađena 1600. godine i pruža posetiocima priliku da saznaju više o kritskoj kulturi. Takođe možete posetiti grad Heraklion. Jedan je od najfascinantnijih i najživljih gradova na ostrvu, ali i jedan od glavnih urbanih centara Grčke. Grad nudi bogatstvo muzeja i istorijskih lokaliteta, luksuzne trgovinske centre i neverovatnu noćnu zabavu kako bi zabavio i zadovoljio sve vrste posetilaca. Jedinstveni spomenici i crkve poput Agios Titosa i Agios Minasa vraćaju svakog posetioca u 18. vek zahvaljujući bogatoj arhitekturi kako spolja tako i iznutra. Porodice sa decom mogu posetiti jedan od najvećih morskih centara u Evropi. Cretaquarium, odlična je ideja za kvalitetno porodično vreme i nezaboravna iskustva sa preko 2.500 mediteranskih i tropskih stvorenja!
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas