Hotel Iberostar Diar El Andalous

Port el Kantaoui, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Izdvajamo:
Izuzetno elegantan hotel, rađen u vrlo neobičnom stilu koji je svojevrsna mešavina orijentalne i andaluzijske arhitekture, ali i sa prijatnom dozom minimalizma. Prepoznaćete kvalitet usluga čuvenog španskog hotelskog lanca i zavolećete prijatnost tamošnjeg tuniškog ljubaznog osoblja. U ovom hotelu deca uživaju privilegije popusta do svoje 15-te godine!

Lokacija:
hotel Iberostar Diar El Andalous nalazi se direktno na peščanoj plaži, oko 1 km od marine i centra Port El Kantaoui-a, 10 km od Susa, 25 km od aerodroma u Monastiru, 140 km od aerodroma u Tunisu.

Hotelska ponuda:
recepcija, snek bar, glavni spoljašnji bazen, dečiji bazen, relax bazen, unutrašnji bazen, glavni restoran, snek bar, tri a la carte restorana: italijanski, japanski i tunižanski, pet barova (pored bazena, bar sa panoramskim pogledom, bar sa turskom kafom , čajem i nargilama), teniski teren, fitnes, odbojka, luk i strela, stoni tenis, pikado, mini golf, spa centar (više vrsta masaže, sauna, tursko kupatilo), mini klub i igralište, 2 lifta, Wi-Fi internet na recepciji, u zajedničkim prostorijama, ležaljke, suncobrani i madraci za plažu i oko bazena. Peškiri za plažu, spa centar, pranje veša se plaćaju.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini frižider, telefon, sef, Wi-Fi internet, kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 06:00-10:00 h, kasni doručak 10:00-12:00 h, ručak 12:30-14:30 h, užine 15:00-18:00 h, večera 18:30-21:30 h. Uz obaveznu rezervaciju 24 časa unapred, moguća je večera u a la carte restoranu, sa tunižanskim ili italijanskim menijem. Alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje su uključena u cenu do ponoći. Služe se u pet barova, od kojih dva rade do 00:00 h.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas