Hotel Lella Baya & Thalasso

Jamin Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Republika Tunis je arapska država, smeštena u severnoj Africi, okružena Sredozemnim morem. Na zapadu se graniči sa Alžirom, a na istoku sa Libijom. Oko 40% teritorije zemlje pokriva pustinja Sahara. Glavni grad je Tunis čije ime dolazi od berberskog jezika. Tunis ima preko 10 miliona stanovnika. Tunižani se dobro služe i francuskim, engleskim, nemačkim, italijanskim i ruskim jezikom. Službena religija je Islam sa 98% muslimana, a ostale vere su jevrejska, hrišćanska i ostale. Tunis se nalazi u subtropskom klimatskom pojasu. Klima Tunisa podložna je sredozemnim i saharskim uticajima. Širi obalni pojas ima mediteransku klimu, dok je unutrašnjost pod uticajem suvog i polusuvog podnevlja. Klima tako prelazi od umerenih sredozemnih uticaja na severu, prema vrućim i suvim uticajima pustinje na jugu. Temperature leti prelaze 400 C, a kišno razdoblje se proteže kroz hladniji deo godine, između oktobra i maja na severnom delu zemlje. Prosečne godišnje padavine na severu dostižu 610 mm, dok u pustinjskom delu na jugu u Sahari, godišnje padne prosečno samo 210 mm kiše.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj hotel interesantne arhitekture i unutrašnjeg dizajna, sa elementima orijentalnog dekora, nalazi se u Jasmin Hamametu, preko puta sopstvene peščane plaže, na oko 550 metara od Carthage Land-a u Jasmin Hamametu, oko 400 metara od marine Jasmin Hamameta i oko 10 km od starog grada Hamameta. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 97 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 74 km.

Hotelska ponuda:
Recepcija, 3 restorana, više barova (uključujući i Beach Bar), otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, mini klub za decu, Spa Thalasso centar (đakuzi, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), fitnes centar, salon lepote, teniski teren, odbojka, sportovi na vodi.
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela, peškiri uz depozit.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa) ili dvokrevetne sa dva pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i dva pomoćna ležaja ili sofa). Hotel raspolaže sa 245 soba. Sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, sef i minibar  (uz doplatu), telefon,  kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Standardna soba je veličine oko 30 m2, sa pogledom na baštu ili sa pogledeom na bazen ili sa pogledom na more i prima maksimalno 4 osobe (u jednoj prostoriji).

Ishrana:
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

https://www.lellabaya-thalasso.com/en/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas